5 moduri simple de a te bucura mai mult de poziția misionarului

Poziția misionarului este una clasică și orice cuplu apelează la ea extrem de des. Totuși, multe persoane o consideră pe nedrept plictisitoare – însă depinde de tine dacă este plictisitoare sau pasională și interesantă!

Iată ce poți face pentru a te bucura la maxim de această poziție:Concentrează-te pe atingeri

Unul dintre beneficiile acestei poziții este că permite mult contact tactil – deci de ce să nu profiți de asta? Mângâie-ți partenerul pe piept sau pe spate, trage-l spre tine pentru ca pieptul său să îl atingă pe al tău, strânge-l de fese etc.

Mișcă-te!

Unul dintre motivele pentru care această poziție este considerată plictisitoare este că bărbatul face toată treaba. Dar cine spune că femeia nu poate face asta? Îndoaie-ți picioarele spre piept sau ține tălpile lipite de pat și ridică șoldurile mișcându-le înainte și înapoi.

Stimulează-ți clitorisul

70-80% dintre femei nu experimentează orgasmul doar prin stimularea vaginală. De aceea, specialiștii recomandă să îți stimulezi și clitorisul, lucru foarte ușor de făcut din această poziție.

Experimentează cu jucării sexuale

Jucăriile sexuale sunt un mod simplu, dar interesant de a condimenta această poziție aparent banală. Poți încerca un vibrator obișnuit sau un inel vibrator, dar și jucării anale sau cătușe.

Folosește o pernă

Pune-ți o pernă sub fund! În felul acesta, unghiul penetrării îți va permite să ai orgasm mai ușor, iar clitorisul este mai simplu de stimulat. Pentru a sta cu pelsivul chiar mai sus, folosește 2 perne.

 

Citește și: Poziții sexuale în funcție de zodia lui 

Citește și: Poziții sexuale care îți tonifică cel mai bine corpul 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.