3 moduri incitante de a initia o partida de sex

Societatea ne cam bagă în cap ideea că „e frumos” să aşteptăm cuminţele ca bărbatul să facă primul pas şi să preia iniţiativa în orice, inclusiv când vine vorba de sex. Normal că nu mai acceptăm astfel de idei preconcepute şi sexiste în secolul 21! Şi oricum, noi stăm mai bine la capitolul imaginaţie decât ei… Aşa că nu mai aştepta ca iubitului tău să-i pice fisa că ai chef de sex,  treci tu prima la acţiune! Încearcă aceste scenarii senzuale şi garantat îl vei aduce in the mood for sex!

Atrage-l în joaca ta

Cu alte cuvinte: masturbează-te în faţa lui! Ce mesaj mai clar decât atât ca să-i dai de înţeles că eşti excitată şi vrei să-l ai aici şi acum?! E simplu: bărbaţii sunt fiinţe vizuale, de aceea sunt principalii consumatori de porn şi striptease. Pentru ei, ceea ce văd e aproape la fel de bun cu ceea ce primesc. Arată-le puţină piele, un decolteu adânc sau chiar şi numai breteaua de la sutien, şi instinctiv mintea le va zbura la sex. Iar dacă începi să te atingi în faţa lui, să gemi şi să te mişti lasciv, să-l priveşti languros şi să-i spui cu o voce senzuală că vrei să-l simţi lângă tine şi în tine, cu siguranţă îi vei pune sângele în mişcare. Şi va simţi treaba asta direct în pantaloni! Eşti timidă, n-ai mai făcut asta niciodată, ţi-e teamă să nu arăţi penibil? E exclus! Dacă ai nevoie de inspiraţie, ia exemplu de la Eva Mendes în „We Own The Night”. E super-mega hot! 

Go commando

Asta înseamnă să nu porţi lenjerie intimă pe sub haine. Cel mai bine e să iniţiezi acest scenariu când sunteţi într-un loc public, de pildă într-un restaurant sau la o masă cu prietenii. Pe lângă faptul că-l va excita la maxim gândul că nu porţi nimic pe dedesubt, faptul că sunteţi în public şi trebuie să se abţină de la a face ceea ce erecţia lui îi spune să facă îl va excita cu atât mai mult.

Tu trebuie doar să porţi ceva mini şi să-i arăţi cumva, subtil şi discret, că nu porţi lenjerie intimă. Sau poţi să recurgi la tactica lui Sharon Stone în „Sliver”: când sunteţi amândoi aşezaţi la masă, îţi dai jos chiloţii (încet şi cu grijă să nu te vadă cineva), îi faci ghemotoc şi îi pui în palma lui. Sau, varianta mai cuminte: te duci la toaletă, îţi dai acolo jos chiloţii şi la întoarcere i-i înmânezi iubitului sau i-i strecori într-un buzunar. Rezultatul e acelaşi: o să ai una bucată iubit super excitat, care se va năpusti asupra ta de îndată ce veţi rămâne singuri!

 

Pândeşte şi atacă

Pentru situaţiile când sunteţi acasă şi te apucă cheful de sex, dar el pare indiferent, te amână sau are treabă (a nu se înţelege „se uită la meci” – atunci e mai bine să-l laşi în lumea lui), aplică tactica „pândeşte şi atacă pe la spate”. Mai exact, când e cu spatele la tine, apropie-te şi îmbrăţişează-l.

Trei mişcări e esenţial să bifezi: 1) lipeşte-ţi corpul de al lui, astfel încât să-ţi simtă sânii striviţi pe spatele lui; 2) „acţionează” în partea de sus (şopteşte-i chestii excitante la ureche, sărută-l pe gât, muşcă-l de lobul urechii, de umeri, spate etc.) şi 3) stimulează-i partea de jos – atinge-i zona intimă, strecoară-ţi mâinile în pantalonii lui şi începe să-l masturbezi, întoarce-l cu faţa şi tratează-l cu un sex oral

Ştii tu mai bine ce vrea să-i faci (pentru inspiraţie, vezi scena de sex din filmul „Running Scared”). Bine ar fi să aveţi o masă sau vreun pat prin preajmă, astfel încât să puteţi duce lucrurile la nivelul următor.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.