3 greseli de evitat cand iti cauti dragostea

Ştim – a venit anotimpul călduros şi parcă acum, cheful de iubire e mai puternic. Dacă eşti cu ochii după un iubit, COSMO ţi-a pregătit trei greşeli de evitat atunci când îţi cauţi dragostea.

Fără să susţinem că există reguli stricte sau reţeta perfectă, putem vorbi despre greşeli pe care le poţi face fără să îţi dai seama, dar care îţi pot sabota şansele de a-ţi găsi sufletul pereche. Da, COSMO crede în suflete pereche!

Fii deschisa

E bine să ai standarde, pretenţii şi aşa mai departe, dar asta nu înseamnă să îl ţii tot timpul pe nu în braţe. Spune da oricărei şanse de a cunoaşte pe cineva, chiar dacă atunci când eşti foarte tânără ţi se pare că ai tot timpul din lume pentru a-l găsi pe acel om care să îţi fie alături toată viaţa. Alege-i pe tipii cu care ieşi după propriile tale principii, dar nu fii vehementă nici cu cei cu care nu întrevezi şanse de relaţii romantice. Nu poţi şti ce prieteni noi îţi faci!

Fii implicata

Cu alte cuvinte, nu fii indiferentă la toate căile prin care poţi cunoaşte tipi noi. Aplicaţii de dating? Da, sigur! Blind date-uri puse la cale de amici? Ok, fără frică! Îndrăzneala de a aborda tu un tip într-un club? Hei, nu mă judecă nimeni! Sigur, nu e cazul să disperi, dar noi te susţinem pentru a face tot ce îţi stă în putere pentru a nu mai fi… single.

Fii amabila

Ce vrem să spunem la acest capitol este că e bine pentru dezvoltarea ta personală – nu numai pentru ipostaza în care îţi cauţi iubit -, să nu te superi pentru orice nimic, să nu crezi că cineva are ceva personal cu tine şi să nu te încăpăţânezi să crezi că toţi bărbaţii au aceleaşi gânduri murdare. Sigur, e foarte bine să fii în gardă, să eviţi să fii naivă, dar experimentând îţi poţi da seama de oameni, în timp, şi că depinde foarte mult de cum te prezinţi tu, per ansamblu, astfel ca oamenii – şi bărbaţii -, să te vadă aşa cum îţi doreşti.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.