Limbajul trupului in dormitor

Fie ca esti timida si nu iti place sa vorbesti despre preferintele tale, fie preferi sa il ghidezi fara cuvinte, iata cum trebuie sa procedezi.
 
Ia initiativa. Nu este nevoie sa fiti in dormitor ca sa ii arati ce vrei. Pe barbati ii incita atunci cand partenera lor este cea care face primul pas. Tot ce trebuie sa faci este sa te folosesti de simturile lui pentru a-l directiona acolo unde vrei. Maseaza-i usor gatul, spatele, bratele, scalpul, orice zona non-genitala. Lasa-ti parul sa il atinga in timp ce faci asta, pielea este cea mai erogena zona a corpului.
 
 
Invita-l in dormitor. Shhh…nu spune nimic, ci priveste-l in ochi seducator si arata-i cu privirea calea pe care trebuie sa o urmeze. Ia-o inainte si priveste-l peste umar daca te urmeaza. Fa-i un semn discret cu degetul, sa vina dupa tine.
 
Arata-i ce si cum iti place. Mai ales daca sunteti in mijlocul actiunii si nu ai chef sa ii dai explicatii, ghideaza-l catre zonele tale cele mai sensibile. Ia-i mana si aseaza-o tu acolo unde vrei sa te atinga. Confirma-i ca este pe drumul cel bun cu gemete de placere, asta ii va da incredere si va continua.
 
 
Exersati. Poate ca nu o sa reuseasca de prima data sa faca totul cum vrei tu. Ai putea sa ii arati prin forta exemplului exact cum iti place sa fii atinsa, poate usor muscata sau mangaiata pe par cu o anumita intensitate. In acest caz poti doar sa ii arati, nu sa ii explici.
 
Ce sa eviti. Smartphone-ul, tableta, tv-ul…nu sunt invitate la mica voastra petrecere. Nu va lasati distrasi de telefoane, e-mailuri sau de filmele care ruleaza. In dormitor doar tu si el contati, concentrati-va unul asupra celuilalt. Altfel, ar putea considera ca nu esti implicata in ceea ce faceti.
 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.