Liber la romantism

Îţi aminteşti de vremea când eraţi atât de îndrăgostiţi de se minuna toată lumea?! Retrăieşte perioada începuturilor citind cele mai tari trucuri pentru romantism.

Sărută-l cu focPrea adesea faci chestia asta pe fugă. Aşa că de acum sărută-l pasional înainte de a pleca la muncă sau când sunteţi într-un loc public; se va recrea acea tensiune sexuală pe care o simţeaţi din plin înainte.

Scapă de rutină

Atunci când sunteţi împreună încearcă să faceţi lucruri aparte – şi nu neapărat cu tentă sexuală; ceva care să vă conecteze şi să vă menţină atenţia unul asupra celuilalt. Ce-ar fi ca o zi pe săptămână să interzici televizorul şi să renunţi la plictisitoarele corvezi  casnice? Şi în loc de asta, să pregătiţi împreună cina, umăr lângă umăr. Altă idee: când sunteţi la drum lung cu maşina, citeşte-i cu voce tare nuvele sau pasaje din romanul preferat.

Ieşiţi în lume

De când sunteţi un cuplu aveţi tendinţa să staţi doar acasă, aşa că nu prea mai ai ocazia să vezi ce te-a făcut să te-ndrăgosteşti de el. Planifică o dublă întâlnire sau invită nişte prieteni pe la voi. Privindu-l cum discută cu ceilalţi sau cum spune o glumă mortală, îţi vei reaminti acele momente de la început în care pur şi simplu îl adorai.

Partituri senzuale

Atribuirea de roluri nu trebuie să fie ceva prea serios – inspiraţi-vă din filme. Alegeţi-vă în joacă un cuplu celebru de pe ecran – de la Mr&Mrs Smith la Bonnie&Clyde şi vorbiţi aşa cum o fac ei. Când ajungeţi în pat, nu părăsi pielea personajului şi sedu-ţi partenerul. Bonus: dorinţele alter egoul lui te pot ajuta să descifrezi anumite mişcări pe care iubitul tău în mod normal n-ar îndrăzni să le încerce.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.