La ce se gandesc barbatii cand stai deasupra in timpul sexului

1. Te rog spune-mi că te urci deasupra mea. Chiar nu mai rezist să fac eu totul. Muşchii mei fesieri sunt atât de încordaţi încât nu cred că voi mai fi în stare să merg la toaletă vreodată.

2. Nu îmi rupe penisul. Ai control complet aici. Nu te răsuci din pat şi nu te arunca direct pe el sau ceva. Te rog.

3. Dacă se poate, doar dacă nu te deranjează prea tare, poţi să te mişti mai repede? Nu, mai repede. Mai repede. Ştii ce, o să te apuc eu şi o să fac totul singur.

Pozitii de sex in functie de zodia lui

4. Nu îţi acoperi sânii; e ca şi cum acoperi Mona Lisa. De ce îţi acoperi sânii? Cea mai bună parte aici sunt sânii tăi care se mişcă. Te rog nu îmi lua asta.

5. Chiar trebuie să ne dăm seama care e ritmul. Nu… nu te duce în sus când mă dau în jos. Doar încearcă să te potriveşti mişcărilor mele. Sau mă voi ajusta eu alor tale. Ok, acum încercăm amândoi să ne potrivim mişcările unul altuia. Nu merge. O să te las pe tine să te descurci.

6. Ar trebui doar să stau aşa? Ar fi mai bine aşa? Nu vreau să par leneş. Vreau doar să să termin.

7. Ce e mişcarea asta de învârtire pe care o faci? Se simte bine? Eu nu… doar te mişti în jurul penisului meu. Nu înţeleg.

Lucruri neobisnuite care ii excita pe barbati

8. Ce îmi place aici e că am acces la sânii tăi, la fund şi la orice în acelaşi timp. În alte poziţii, trebuie să mă întind sau să strâng pentru a putea ajunge unde trebuie. Dar acum că stai deasupra, totul e la îndemână.

9. Penisul meu a ieşit afară. A cui e treaba să îl bage la loc? Există vreo etichetă în legătură cu asta? Furculiţa de salată stă în afară, nu se poartă alb după Ziua Muncii şi femeia pune mereu penisul înauntru.

10. E atât de sexy când îţi pui mâinile pe pieptul meu pentru a te sprijini. Nununu acum e prea tar. Nu pot să respir.

11. Tocmai m-am pierdut într-o junglă de păr. E în gura mea, mă simt de parcă fac sex cu Vărul It, de care sunt în mod ciudat atras.

Probleme de care barbatilor nu le pasa in timpul sexului

12. Araţi foarte, foarte bine din unghiul ăsta. Fiecare poză ar trebui să se facă din unghiul ăsta. Fotografiile din anuarul şcolar ar fi arătat mult mai bine. Şi mai deranjant, probabil.

13. Putem să facem treaba aia în care ne schimbăm poziţia, dar ne învârtim foarte repede? E nevoie de o tonă de coordonare şi vreau să fiu sigur că suntem pe aceeaşi pagină aici.

14. A venit vremea mea! Sunt înapoi deasupra. Să o facem.

15. …Şi mi-am dat drumul. Jocul s-a terminat, presupun.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.