La ce să renunți pentru o relație grozavă

Relația ta nu e atât de grozavă precum ți-ai dori? COSMO îți spune la ce ar trebui să renunți pentru a avea o relație împlinită, fără certuri.

În primul rând, trebuie să înțelegi că nu există o relație perfectă. Poate ți se pare că un anumit cuplu are cea mai grozavă relație din univers, dar, crede-ne, văzute din afară multe relații sunt așa. Oricât de compatibile ar fi două persoane, la un moment dat se ajunge la o neînțelegere. Astfel, uneori trebuie să faci un efort în plus pentru ca totul să meargă bine.

Iată câteva lucruri la care ar trebui să renunți pentru o relație grozavă:

Obsesia cu curățenia

Dintr-un motiv sau altul, femeile vor ca totul să fie curat și ordonat, în timp ce bărbaților nu le pasă atât de mult. Bineînțeles, nu e ok ca partenerul tău să nu facă niciodată curat prin casă, dar chiar nu are rost să vă certați pentru toate nimicurile. I-ai tot spus să își pună hainele pe umerașe imediat ce s-au uscat, dar le lasă pe un scaun? Asta e. Dacă te deranjează chiar atât de mult, pune-le tu pe umerașe. Chiar nu are rost să vă certați de fiecare dată.

Citește și: Greșeli care pot strica o relație

Obsesia cu capacul de toaletă

Nu am înțeles niciodată femeile din acest punct de vedere. Noi avem nevoie de capacul lăsat jos, ei au nevoie de el ridicat. Dacă ei îl pot ridica de fiecare dată când merg la baie, chiar e atât de greu ca noi să îl lăsăm jos când e cazul? Serios, îți ia două secunde.

Să te înțelegi bine cu fiecare membru al familiei sale

…și viceversa. Nu trebuie să fii prietena cea mai bună a surorii lui, iar nici el nu trebuie să iasă vinerea la bere cu vărul tău. Nu forța astfel de relații.

Trecutul vostru

Amândoi ați mai avut relații până acum, dar, pentru a avea în momentul acesta o relație bună, trebuie să treceți peste ele.

Citește și: Sfaturi pentru primul an de relație 

Frica de ce se poate întâmpla

Ok, hai să o luăm așa: dacă, la un moment dat, va vrea să te înșele, nu ai cum să schimbi asta. Nu ajută cu absolut nimic dacă te gândești constant că poate peste 5 ani va face ceva să te rănească. Acest risc există în orice relație. Bucură-te de prezent!

Ideea de relație perfectă

Această imagine a relației perfecte pe care o ai în minte poate fi foarte dăunătoare relației voastre. Cum spuneam și mai sus, nu există relația perfectă. Nu trebuie să te mulțumești cu prea puțin, dar nu e corect pentru partenerul tău să îi ceri să fie perfect pentru tine.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.