Jucarii sexuale pe care nu stiai ca le ai in casa

Sună caraghis, ce-i drept, dar după ce le vei încerca nu vei mai avea aceeaşi părere. În plus, scapi de vizita la magazinul de jucării erotice -dacă eşti mai ruşinoasă- şi te bucuri de partide de sex mai intense! Iată care sunt obiectele cu cel mai mare potenţial erotic din casă.

Maşina de spălat este poate cea mai cool jucărie erotică din casă. Încalec-o în modul spin cycle, singură sau când faci sex cu iubitul tău. Plăcere dublă garantată…şi îţi rezolvi şi problemele casnice.

Apa de gură. În afara faptului că trebuie să ai mare grijă de igiena orală, mai ales dacă ştii că urmează să te întâlneşti cu iubitul tău, apa de gură mentolată face sexul oral o experienţă deosebit de intensă, Fie că tu îi oferi lui o partidă de sex oral, fie el ţie, senzaia aceea de prospeţine va incita şi mai tare penisul lui şi clitorisul tău.

Dresuri, cravate şi eşarfe sunt din belşug în orice locuinţă. Numai că de data aceasta rolul lor nu mai este utilitar sau estetic, ci se transformă în jucării sexuale senzaţionale. Leagă-l de pat cu ajutorul dresurilor, care sunt flexibile şi nu se va răni la încheieturi şi leagă-l la ochi cu o eşarfă de mătase ca să îţi faci apoi de cap aşa cum pofteşti. Nu ştim cui va fi plăcerea mai mare.

Alimentele care mierea, siropul de ciocolată, căpşunile şi cuburile de gheaţă sunt nişte arme veritabile în lupta pentru orgasm. Arată-i calea pe care trebuie să o…lingă pe trupul tău, cu sirop de caramel şi lasă-l să te răsfeţe ca pe o regină. Pedepseşte-l apoi cu un cub de gheaţă sau cu opusul lor, picături de la lumânările de ceară.

Cleştii pentru haine sunt o jucărie sexuală doar pentru iubitorii de durere. Aici vă lăsăm pe voi să improvizaţi după buna voastră durere plăcută.

Duşul. Când eşti singură acasă şi ţi-ar prinde bine puţină stimulare, fă o baie lungă cu sare de baie, uleiuri esenţiale şi cu un jet de apă mai puternic îndreptat spre clitorisul tău. Dacă se alătură între timp şi iubitul tău, cu atât mai bine!

Oglinzile. O oglindă mare şi bine luminată este prietena cea mai bună a unei femei, atât din punct de vedere estetic, atunci când îţi pui cap la cap ţinuta, cât şi sexual…stimularea vizuală este extrem de incitantă, mai ales că vă uitaţi la un film erotic ai cărui personaje principale sunteţi tu şi iubitul tău.

Tu ce alte jucării sexuale mai improvizezi acasă?

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.