Jucaria sexuala… de buzunar

By  | 

Telefonul pe care-l porti in geanta zilnic poate face o groaza de chestii interesante. Dar esti usor neincrezatoare in capacitatile sale… erotice. Da, ai citit bine – pretiosul tau mobil poate fi, de fapt, o adevarata unealta de stirnit pasiunea, “sub acoperire”.

Nu-ti vine sa crezi? Citeste citeva nebunii de care e capabil micul “potent”.

Joaca “Recunoaste forma”. Imortalizeaza-ti doar cite-o parte din anumite zone ale coapselor sau sinilor folosind camera foto de la mobil. Apoi, trimite MMS-urile iubitului tau, atasind imaginii un text scurt, dar concis: “Ghici ce vezi?”. Provoaca-l sa dezlege puzzle-ul trupului tau.

Trimite-i iubitului tau mesaje cu aluzii sexuale, atunci cind stii ca se asteapta mai putin. Adica taman cind are sedinta saptaminala la job sau cind se apropie de finalul programului de lucru. Intarita-l cu SMS-uri hot: “Am chef sa repetam ce-am facut azi-noapte”, “Sint pornita pe tine… Vii direct acasa?”.

In timp ce te giugiulesti in pat cu iubitul tau, surprinde-l cu un gest indraznet. Seteaza-ti alarma telefonului sa se declanseze, dar in loc de clasica sonerie, alerge varianta vibratiei… si atit. Tine telefonul in mina si atinge zona intima a iubitului tau. Va resimti vibratiile infiorindu-i trupul, indemnindu-l sa sara direct la… partea principala a actului.

Faci shopping online? Afla ca muzica iti poate aduce orgasme! Nu e vorba de grupuri de terapie sexuala pe internet, ci de noile iPod-uri si telefoane mobile, la care poti conecta un minivibrator. De cite ori te va apela cineva sau in timp ce- ti asculti playlist-ul favorit, ai si orgasme! Mmmh!

Cind sinteti amindoi in casa, profita de un moment de neatentie de-al lui si “sechestreaza-i” telefonul. Apoi du-l, impreuna cu al tau, intr-o alta camera. Dezbraca-te si suna de pe telefonul tau pe al lui. Asteapta… goala ca el sa depisteze de unde aude soneria…

Inventeaza acronime atitatoare, pe care nu le poate descifra chiar oricine. De exemplu, SMS-ul trimis catre el va trebui sa contina cinci litere: “VSOFA” – adica “Vreau Sa O Facem Acum”. Provoaca-l la partide spontane si trimite-i prin mesaj gindurile tale “murdare”… atunci cind sinteti intre prieteni.

Imaginea de fundal de pe telefonul tau trebuie sa fie o poza cu prietenul tau… la bustul gol. Asa incit, de fiecare data cind n-ai chef de munca, sa-ti destinzi privirea admirindu-i abdomenul sexy (daca n-are, sigur iti place pieptul sau).

Seteaza pe telefon o melodie cu ritm provocator, dar doar… apelantului trecut in agenda ta telefonica sub “pseudonimul” de iubitul, my luv sau baby. Sugestii: Nelly – Hot in here, Justin Timberlake – My love.

Roaga-l sa-ti trimita un filmulet “fierbinte” cu el, inregistrat pe loc. Cum il primesti, intoarce-i… recunos catoare gestul. Fii atenta, insa, la cit de deocheat te filmezi – nu e deloc recomandabil sa-ti “prinzi” si fata in cadru…

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *