Jocuri erotice pentru o viata sexuala condimentata

Jucăriile sexuale

Investeşte într-o jucărie sexuală de calitate pe care să o foloseşti când eşti singură sau cu partenerul tău. Cele mai simple de utilizat sunt vibratorul sau dildo-ul, orice mărime / formă / funcţii aţi prefera voi. Cine ştie, poate că partenerul tău va fi încântat să aveţi o recuzită mai variată în dormitor.

 

 

Jocul de roluri

Puteţi să vă costumaţi sau doar să intraţi în pielea unor personaje pe care le preferaţi. Puteţi fi oricine vreţi voi în dormitor: sexy-asistenta şi pacientul, tânăra menajeră franţuzoaică şi şeful ei sau chiar să fiţi dominatorul şi supusul. Descoperă cât de excitant este să fii atins de partenerul tău atunci când eşti legat la ochi.

Jocuri cu porunci erotice

Poker pe dezbrăcatea sau un joc cu zaruri. Atmosfera se va încinge treptat şi poţi să îi dai partenerului tău orice poruncă îţi vine în minte…sau dacă nu mai aveţi răbdare până se sfârşeşte jocul, treceţi direct la acţiune.

 

 

Gusturi erotice

Gura este foarte importantă atunci când vine vorba de sex, aşa că poţi să aduci noi arome în dormitor care să facă sărutul mai excitant. Apelează la sosul de ciocolată, frişcă sau la miere pentru a trasa trasee pe care partenerul tău trebuie să le parcurgă…cu gura. 

Striptease

Dacă ai chef să fii o femeie fatală într-un din seri, uită de inhibiţii şi imaginează-ţi că eşti o dansatoare sexy. Iubitul tău va fi încântat să primească un dans erotic care va încinge atmosfera la maxim. Poţi să apelezi la cea mai obraznică lenjerie pe care o ai sau să foloseşti lenjerie comestibilă pe care el trebuie să ţi-o dea jos doar cu gura, fără mâini!

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.