Jocuri cu sex pentru o seara incendiara

Bomba cu ceas

Cum se joacă: alege un interval de timp, să spunem 20 de minute şi încearcă să amâni până se scurge timpul momentul penetrării.
Miza jocului: acest joc vă va învăţa să vă folosiţi de preludiu, pe care cele mai multe cupluri îl sar. În timp ce el va încerca să te excite cât mai tare, tu trebuie să rezişti tentaţiei de a-l simţi înăuntrul tău.
 
 
 

Zarurile norocoase

Cum se joacă: Stabileşte cu iubitul tău câte o listă personală de activităţi asociate fiecărui număr de pe zar ţi începeţi. Numărul care îi cade lui trebuie să facă ce ai scris tu pe lista ta. 
Miza jocului: deşi în final veţi avea parte de o partidă de sex, veţi avea un preludiu creativ cu ajutorul jocului. Pe lângă orgasm vei primi poate şi un masaj erotic.
 


 

Adevăr sau provocare

Cum se joacă: Trebuie să alegeţi pe rând să răspundeţi la o întrebare indisretă sau la o provocare…sexuală. Luaţi-o cu începutul, cu cele mai simple întrebări şi provocări.
Miza jocului: veţi afla lucruri noi unul despre celălalt şi veţi încerca şi poziţii noi.
 
 
 

Sex pe-ntuneric

Cum se joacă: leagă-l la ochi cu o eşarfă de-a ta şi condu-l către pat. Apoi începe jocul seducţiei şi excită-l aşa cum te pricepi mai bine. El trebuie să stea doar, nu are voie să reacţioneze şi să fie răsfăţat.
Miza jocului: Dacă şi-a pierdut simţul văzului pentru moment, celelalte simţuri vor fi mai puternice. Oferă-i o partidă de sex incendiară, cu un altfel de afrodisiac. Data viitoare schimbaţi rolurile.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.