Jason Mraz iti spune ce gandesc barbatii

By  | 

Jason Mraz, fermecătorul din spatele mega hitului ”I’m Yours”, îți dezvăluie ce gândesc bărbații, dar nu spun niciodată!

  1. Arătați sexy dimineața, cu părul răvășit, după o noapte în care ați dormit ca niște bebeluși, pe perna voastră pufoasă.
  2. Nu prea înțelegem dependența voastră pentru bârfele cu celebrități. Indiferent ce noutăți apar, nu deschideți subiectul ăsta la întâlnire.
  3. Și noi avem parte (din nefericire) de un fel de sindrom premenstrual în fiecare lună. Ar trebui să ne înțelegeți dacă uneori suntem țâfnoși și vrem să fim singuri.
  4. Cea mai sexy întrebare pe care o puneți este: ,,Ai de gând să mă săruți acum?”
  5. Spre surprinderea voastră, noi chiar citim și recitim mesajele pe care le primim de la voi.
  6. E enervant când o tipă insistă la nesfârșit cu întrebarea ,,Ce gândești de fapt în momentul ăsta?”. Până la urmă, răspunsul va fi – evident – că ne gândim la ce frumos ar fi dacă nu ai mai pune întrebări stupide!
  7. Mulți dintre noi suntem nesiguri în ceea ce privește trupul nostru. Voi sunteți frumoase, catifelate, arătați ca niște îngeri atunci când vă dezbrăcați. Pe când noi… arătăm mai degrabă ca niște monstruleți păroși.
  8. E super când nu aveți ciudățenii în privința mâncării. Îmi place o femeie care comandă mai degrabă o mâncare ușoară.
  9. Nu-i spuneți niciodată unui tip cât de mult seamănă cu tatăl vostru. Chestia asta ne îngrozește!
  10. Ne place când purtați tricoul nostru și nimic mai mult. E foarte simplu să scăpăm de el și, în plus, vă arată picioarele într-un mod foarte sexy.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *