„Iubitul meu e cu 29 de ani mai în vârstă”

Diferența de vârstă din cuplu nu mai este demult ceva neobișnuit, însă unele persoane încă nu sunt suficient de deschise la minte pentru a înțelege cum pot funcționa împreună două persoane născute în generații diferite. Între mine și partenerul meu sunt 29 de ani – iată povestea noastră.

Ne-am cunoscut acum 8 luni. Eu am 31 de ani, iar el are 60. Ne-am gândit inițial că relația nu ar putea funcționa, dar acum ne gândim deja la căsătorie. Avem suficiente interese comune pentru ca discuțiile noastre să fie profunde și interesante, iar prezența lui în viața mea mă calmează întotdeuna.„Când ești la braț cu el arăți ca un trofeu!”

Poate că sunt superficială, dar aș minți dacă aș spune că nu-mi place. Ador strălucirea din ochii lui atunci când alți bărbați mă admiră îmbrăcată într-o rochie cu spatele gol. Bineînțeles, asta nu se întâmplă întotdeauna. Unele priviri pe care le primim când mergem de mână pe stradă mă fac să plâng. Odată, ne-am pupat în autobuz și un necunoscut ne-a spus că suntem dezgustători.

Citește și: 5 motive să te cuplezi cu un bărbat mai în vârstă 

„Și… cum stau lucrurile în dormitor?”

Da, uneori avem probleme. La fel ca în cazul altor bărbați mai în vârstă, are probleme cu erecția. Știu că nu este adevărat, dar deseori mă gândesc că e vina mea. Și, oricât de bine ar face sex oral, îl doresc în mine. Eu am un libido ridicat, dar prefer să nu vorbesc despre asta cu el, pentru că oricum nu are cum să rezolve problema. La vârsta lui e normal.

„Stai cu el pentru bani, nu-i așa?”

E foarte trist când sunt acuzată de asta. Mai ales că el nici măcar nu este bogat!

„Părinții tăi ce zic?”

Părinții mei își doresc în secret să ne despărțim. Nu o să uit niciodată expresia de pe fața lor când le-am făcut cunoștință. Și e de înțeles, sunt de aceeași vârstă ca el. Sunt foarte politicoși cu el, dar știu că și-ar dori să mă răzgândesc și să nu mai continui relația cu el.

Citește și: Ce probleme poți întâmpina dacă ai o relație cu un bărbat mai în vârstă? 

„Peste câțiva ani va trebui să îl speli la fund…”

Și? Asta se poate întâmpla în orice relație. Dacă iubitul tău ar avea un accident și ar trebui să îl îngrijești nu ai face-o? Da, va fi greu și neplăcut, dar îmi asum asta. Știu că cel mai probabil va muri înaintea mea, dar asta ne face să ne bucurăm și mai mult de prezent.

 

În mod ideal m-aș fi îndrăgostit de o persoană de vârsta mea. Dar asta nu s-a întâmplat, iar eu sunt ok cu ideea. Ne iubim și asta e tot ce contează.

 

*articol preluat din Cosmopolitan UK

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.