Cum își imaginează bărbații iubita perfectă. Tu ești una?

Îți iubești partenerul și vrei să fii iubita perfectă, dar ce anume înseamnă asta? Află cum își imaginează bărbații iubita perfectă!

Orice femeie ar vrea să își audă partenerul spunând „Ești iubita perfectă! Nu aș schimba nimic la tine, mă faci atât de fericit!”. Însă ce anume implică să fii o iubită perfectă? Trebuie să te trezești înaintea lui, să îi faci micul dejun, să îi aranjezi hainele pentru birou, să fii dispusă să faci sex în orice moment al zilei și să îți concentrezi toată viața în jurul lui? Cu siguranță nu, însă, din păcate, unele femei așa cred.

Iată cum își imaginează bărbații, de fapt, iubita perfectă:

Bărbații vor ca partenera să le respecte interesele. Chiar dacă pe tine nu te atrag anumite hobby-uri ale lui, asta nu înseamnă că ele sunt stupide și nu se poate bucura de ele. Cât timp el nu te deranjează cu nimic, lasă-l în pace și concentrează-te și pe hobby-urile și interesele tale!

Citește și: Calitățile femeii irezistibile în ochii bărbaților 

Bărbații vor o femeie matură. Atunci când te afli într-o relație, îți dorești ca partenerul să nu se comporte ca un puști de 15 ani, nu? Și atunci… tu de ce ai face-o? Lasă deoparte gelozia, nu te certa cu el din orice, învață să faci compromisuri și nu fii sâcâitoare.

Bărbații vor o femeie deschisă la minte, care vrea să încerce lucruri noi. Învață să te simți mai relaxată în pat, să vorbești despre fanteziile tale, să mergi cu el la un meci de fotbal, să te uiți la filmul lui preferat, chiar dacă nu îți place genul, să fii dispusă să lași acasă tocurile pentru a merge la un adventure park.

Bărbații își doresc o femeie care nu încearcă să îi schimbe. Se știe că femeile au o problemă foarte mare: cunosc un bărbat, îi cunosc defectele, se prefac că le acceptă, apoi, când relația evoluează, încearcă să îl schimbe. Iubitul tău nu este un proiect personal. Este absolut normal să îl încurajezi să devină mai bun, dar, te rog, nu mai încerca să îl schimbi!

Citește și: Cauți calitățile potrivite la un bărbat? 

Bărbații își doresc o femeie cu care să fie compatibili. Până la urmă, la asta se rezumă totul: compatibilitatea dintre parteneri.

Ce crezi, tu ești iubita ideală?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.