„Iubita m-a înșelat!”. Povești reale de la bărbați

Multe femei au impresia că „bărbații sunt niște porci”, dar să nu uităm că și ei pot suferi din cauza femeilor. Iată câteva povești adevărate de la bărbați care au fost înșelați.

„Fosta mea avea o aventură emoțională. Era dureros, eram nervos și frustrat. De fiecare dată când o acuzam că are sentimente pentru tipul cu care petrece prea mult timp ne certam și spunea că nu e adevărat. Dar simțeam că am dreptate. Mă simțeam nebun și paranoic. După câteva luni am aflat că au o relație (acum sunt căsătoriți) și m-am simțit mult mai bine, am înțeles că nu am făcut nimic greșit și chiar avea o aventură. Aș fi preferat să îmi spună verde-n față.”„Aparent m-a înșelat mult, iar eu nu știam nimic. Am avut multe probleme cu încrederea în sine după. Nu aveam o relație de mult timp și dacă aș fi aflat că m-a înșelat doar o dată probabil aș fi trecut peste. Dar se întâmpla frecvent. Am luat o pauză de la întâlniri ceva timp, mă simțeam nervos și nu puteam avea încredere în cineva.”

Citește și: De ce mi-am înșelat soțul? 

„Să fiu înșelat a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat. Am fost deprimat un an, dar relația era una toxică. Nu am realizat asta până ne-am despărțit, dar acum îmi dau seama că e bine ce s-a întâmplat.”

„E o vorbă… dacă înșală ca să fie cu tine, te va înșela și pe tine. Am aflat că e adevărat.”

„Relația începuse când eram la liceu și am continuat-o și când am plecat la facultăți diferite – atunci m-a înșelat. M-a dat peste cap și apoi aveam doar aventuri de-o noapte, căutam motive să nu intru într-o relație.”

„Nu mi-aș fi dorit să se întâmple asta, dar m-am bucurat că a făcut-o. Am aflat din telefonul ei și brusc nu mi-a mai păsat de ea. I-am spus că am aflat și am plecat. Asta a fost tot.”

„Nu vreau să îi iau apărarea, dar aveam o perioadă foarte proastă, lucram prea mult, îmi uram job-ul, probabil nu eram un iubit prea bun. A fost nasol, dar nu o urăsc pentru asta.”

„Am încercat să rezolvam problema împreună, matur și responsabil… Chiar o iubeam și voiam să fiu cu ea. Dar mă simțeam ca un preș și nu mai aveam încredere în ea. M-am despărțit de ea curând.”

Citește și: Infidelitatea din perspectiva amantei și a soției înșelate 

 

*articol preluat din Cosmopolitan UK (autor: Frank Kobola)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.