Invata sa vorbesti ”murdar” in pat

Să vorbeşti murdar în pat este un mod simplu şi sexy de a condimenta relaţia sexuală, însă multe femei se tem să încerce, de teamă că o să se facă de râs. Cu siguranţă ai văzut şi tu destule comedii în care unul dintre parteneri încearcă să fac asta, dar dă greş în stil mare.

Cel mai important lucru pe care trebuie să îl ştii despre vorbitul murdar este că nu trebuie să te prefaci, ci să fii tu însăţi. Dacă eşti o tipă destul de rezervată şi conservatoare, în mod sigur iubitul tău mai mult se va mira dacă vei începe brusc să vorbeşti ca o starletă porno.Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să vorbeşti murdar în pat fără a te simţi ridicol.

Pentru început, este recomandat să faci paşi mici. Nu sări direct la lucruri prea complicate, care nu vor suna deloc a tine, ci pur şi simplu reacţionează la ce se întâmplă. Dacă te simţi bine, exprimă asta – începe prin a geme, apoi treci la „Da, da!”, „Îmi place asta!”, „Nu te opri!” sau ce altceva simţi nevoia să spui.

Bineînţeles, nu trebuie să faci totul din prima încercare. Ia-o încet! Uşor-uşor, te vei simţi din ce în ce mai confortabil să vorbeşti în timpul sexului.

Multe femei evită să vorbească murdar în pat pentru că nu se simt confortabil să menţioneze clar părţile corpului omenesc. Dar cine spune că trebuie să faci asta? Înlocuieşte „îţi vreau … în … mea” cu un simplu dar de efect „Te vreau în mine!”

De asemenea, poţi da şi instrucţiuni – este sexy şi, în acest fel, vei fi sigură că partenerul te va satisface aşa cum vrei. Nu trebuie să descrii tot ce vrei să îţi facă, ci pur şi simplu spune-i din când în când „Sărută-mă pe gât”, „Mângâie-mă aici”, „Întoarce-te” etc.

Un alt lucru pe care îl poţi face este să pui întrebări. Nu, nu întrebări legate de unde veţi lua cina vineri seară, ci lucruri de genul „Îţi place?”, când îi faci sex oral, de exemplu.

Iar dacă vrei să îl impresionezi cu adevărat pe iubitul tău, fă-i complimente. Fiecăruia dintre noi îi plac complimentele, iar dacă faci sex cu acest tip, este clar că te simţi atrasă de el. Când îşi dă tricoul jos, mângâie-l pe piept şi spune-i cât de bine arată. Când se aşează deasupra ta, spune-i ce bine miroase. Toate acestea sunt nişte nimicuri în fond, dar vei fi uimită ce efecte pot avea.

COSMO tip: Foloseşte o voce joasă atunci când vorbeşti în timpul sexului! Totul va suna mult mai sexy şi mai… murdar.

Tu ai încercat vreodată să vorbeşti murdar în pat? Ce sfaturi ai pentru femeile care vor să încerce?

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.