Întrebări de pus la prima întâlnire

Epoca „asl pls“ – „age sex location please“ a apus. Acum e vremea pentru discuţii importante chiar de la prima întâlnire.

Într-un grup de prietene, una dintre ele a povestit cum întreabă fără ruşine orice tip cu care iese pentru prima oară cât câştigă el lunar şi ce are de gând să facă în următorii cinci ani, dar şi cum vede viaţa de familie perfectă. Hotărâtă tipă, nu-i aşa? Mă rog, ideea e să ştii ce să îl întreb pe tip, dar fără să îl faci să se simtă ca supus unui chestionar în faţa căruia să tremure de spaimă. COSMO a întocmit ghidul celor mai importante întrebări pe care să le ai în vedere atunci când ieşi cu tipul cel nou. Atenţie însă: fă-o cât mai subtil posibil!Te vezi intr-o relatie?

Dacă se află la întâlnire cu tine, nu înseamnă că el chiar caută relaţie stabilă. Şi nici dacă îţi răspunde că da, nu e garantat că vorbeşte serios. Dar e interesant să îi afli opinia despre cum se simte fără iubită şi ce şi-ar dori de la o potenţială relaţie. Aşa, relaxat, că doar nu e pe viaţă şi pe moarte!

Esti in relatii bune cu fostele?

Un bărbat care mnu se jenează să îţi povestească de cum îşi făcea de ruşine o fostă iubită sau de cum a surprins-o pe una dintre ele cu o despărţire subită, e clar că nu se va opri să o mai facă o dată şi încă o dată. Indiferent care au fost motivele pentru care doi oameni îşi spun la revedere, e bine ca întotdeauna să se lase loc de bună ziua. Dacă nu e cazul, atunci poate că situaţia nu e totuşi clarificată şi dosarul e încă „pe rol“…

Cum m-ai descrie?

Nu toţi bărbaţii se pricep să dea un prim verdict legat de tipa pe care doar ce-au cunoscut-o, însă provoacă-l la un joc în care fiecare să spuneţi câte trei lucruri care credeţi că îl descriu pe celălalt, bazându-vă doar pe intuiţie. De la chestia asta ar putea ieşi dialoguri faine, cu ajutorul cărora chiar să începeţi să vă cunoaşteţi mai bine.

Ce defecte ai?

Într-adevăr, atunci când te afli în cadrul unui interviu, aplici strategia aceea prin care îţi camuflezi defectele în calităţi demne de admirat. De exemplu, cu siguranţă tu nu eşti doar încăpăţânată, ci perseverentă în a-ţi duce sarcinile la bun sfârşit, corect? Întreabă-l pe tip ce defecte identifică la el, apoi spune-i-le pe ale tale. Unui bărbat care îşi recunoaşte şi neajunsurile îi trebuie mult umor, dar şi inteligenţă.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise