Intrebari de pus in cuplu

Reguli pentru o relaţie împlinită nu există. Nici reţeta perfectă. Dar COSMO îţi propune să vorbim despre cele mai importante intrebari de pus în cuplu, în funcţie de etapa relaţiei în care eşti.

Fiecare relaţie are parcursul ei şi nu se ghidează după vreun tipar anume. Partenerii din cuplu îşi construiesc propriul traseu împreună şi îşi decid împreună planurile de viitor. Citeşte mai jos câteva întrebări importante pe care să i le pui iubitului tău. Scopul este să folosiţi comunicarea deschisă ca un mijloc de a vă creşte relaţia şi să descoperiţi din timp dacă vă potriviţi cu adevărat.

In prima saptamana

Aţi hotărât – formaţi oficial un cuplu şi e prima săptămână în care vă afişaţi împreună peste tot. Poate că până la acest moment aţi făcut-o deja, aşa că nu ar fi să îl întrebi clar dacă sunteţi exclusivi unul cu celălalt şi nu mai există varianta de a face sex şi cu altcineva. Dacă aţi agreat acest lucru deja, atunci e perfect. Şi firesc!

In prima luna

Dacă lucrurile merg strună, poate e timpul să vorbiţi despre prima plecare împreună pe un… teritoriu necunoscut amândorura dintre voi. Adică un city-break în Europa sau un week-end în munţii din România – acest pas poate fi un test, pentru a vedea cum vă înţelegeţi când sunteţi departe de casă. Propune-i tipului o escapadă şi plănuiţi împreună plecarea.

In primele sase luni

Dacă a trecut jumătate de an şi sunteţi încă împreună… ei, bine, atunci e semn bun! Poate că e timpul să vorbiţi de planuri pe termen lung şi să vă programaţi concediul de vară sau de iarnă împreună. De pe acum, probabil că deja aţi început să vă cunoaşteţi gusturile, aşa că gândeşte-te la un cadou symbolic pe care ai putea să i-l dai la aniversarea voastră de un an. Gândeşte în linii ample, de ce nu? Doar aşa legile universului te ajută să ajungi unde îţi doreşti.

Dupa primul an

Pragul de un an într-o relaţie nu este doar motiv de sărbătorire (hei, nu strică o cină romantică şi o cupă de prosecco la restaurantul vostru preferat, nu-i aşa?), ci şi o bună ocazie de a purta câteva discuţii serioase cu partenerul tău – vă vedeţi împreună toată viaţa? Vă doriţi acelaşi lucru de la viaţă? Vă imaginaţi având o familie împreună? Nu te sfii să deschizi subiectul – dacă tu ştii ce vrei, trebuie să îi arăţi şi lui asta.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.