Intimitate fără bariere. De ce să încercați masturbarea reciprocă

Vrei să te apropii mai mult de iubitul tău? Masturbarea reciprocă poate avea multe beneficii pentru relația voastră. COSMO îți explică care sunt acestea.

Deși sexul era înainte privit ca cea mai intimă activitate pe care o poți face cu partenerul, acesta a devenit în prezent aproape banal. Nu mai așteptăm până la căsătorie pentru a face sex cu iubitul, uneori nici măcar nu avem o relație cu partenerul, iar romantismul nu mai este atât de dorit. Aceste schimbări nu sunt neapărat rele, dar deseori ne dorim o intimitate mai profundă, iar acest lucru poate fi obținut prin masturbarea reciprocă.Iată câteva motive pentru care să încercați și voi masturbarea reciprocă:

E un mod simplu de „a face ceva” când sunteți obosiți

Multe cupluri evită să facă sex pentru că se simt prea obosite, dar acest lucru poate afecta relația în timp. Astfel, multe persoane apelează la masturbare pentru a se satisface, însă ce-ar fi să o faci alături de partener? În acest fel, vă veți satisface unul pe celălalt și vă veți simți mai apropiați. Și, cine știe, poate se va ajunge la ceva mai mult… 🙂

Citește și: Ce poți face dacă ești prea obosită pentru sex 

Vă educați unul pe celălalt

E normal ca tu să știi cel mai bine ce îți place, dar prin masturbarea reciprocă îl poți învăța și pe partenerul tău. În acest fel, veți putea folosi lucrurile pe care tocmai le-ați învățat unul despre celălalt și când faceți sex, în timpul preludiului (și nu numai).

COSMO tip: Puteți folosi și jucării sexuale

În acest fel, îi poți arăta partenerului care sunt zonele care te excită cel mai tare sau ce mișcări îți plac. Apoi, el poate folosi
asta în timp ce îți face sex oral, de exemplu. Viceversa este de asemenea valabilă.

Menține pasiunea în relațiile la distanță

Ok, poate că nu e tocmai masturbare reciprocă, dar o puteți face via telefon sau Skype și va avea beneficii importante pentru relația voastră. Pentru a face totul mai interesant, unul dintre voi se poate masturba în timp ce celălalt îi oferă indicații.

Citește și: Tehnici de masturbare dezvăluite de bărbați 

Masturbarea reciprocă poate fi mult mai intimă decât sexul. E posibil ca la început să te simți vulnerabilă, pentru că partenerul te urmărește, însă vei trece peste emoții pentru că și el va face același lucru ca tine. Ne-am obișnuit să ne masturbăm pe ascuns și să nu vorbim despre asta, deci, atunci când o faci împreună cu partenerul, veți avea mai multă încredere unul în altul și vă veți simți mai conectați.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.