Întâlniri de Valentine’s Day cu buget mic

Valentine’s Day este o zi pentru sărbătorirea iubirii, iar dragostea, după cum bine știm,vine din interior.

De aceea, nu ai nevoie de dovezi costisitoare pentru a arăta iubire sau pentru te simți iubită, ci de gesturi atent gândite.

Poți, așadar, să sari peste cina în oraș. Concepe, în schimb, un plan nonconformist alături de iubitul tău și petreceți împreună o zi minunată.

Picnic în parc

Pregătește un coș plin cu bunătăți, ia o pătură moale la tine și bucurați-vă de vremea frumoasă în cel mai apropiat parc.

Alege o ținută cât mai comodă pentru a te putea mișca în voie. Puteți să va jucați cu un disc de freesbie sau sa va plimbați cu bicicletele sau cu trotinetele electrice.

Gătiți împreună acasă

Fa o mica cercetare pe internet, găsește o rețetă potrivită pe placul amândurora, cumpără ingredientele din timp și apoi gătiți împreună o cina romantică. Aveți toate șansele  să se transforme într- o seară fierbinte întâlnirea voastră de Valentine’s Day.

Serviți desertul în oras

După o cină delicioasă gătită acasă, mergeți în oraș să serviți un desert deosebit.  Veți evita un cost destul de mare al cinei în oraș și toată aglomerația și așteptarea din restaurant, dar vă veți bucura totuși de atmosfera de Valentine’s Day.

Urmărește site-urile de reduceri

Poți găsi pe internet cupoane de reducere pentru diverse activități, inclusiv pentru o cină de Valentine’s Day la restaurant. Cu siguranță vei avea de unde alege, căci multe localuri propun discounturi în preajma sărbătorilor.

Cu banii economisiți, poți face un mic cadou pentru a completa ziua de Valentine’s Day cu o surpriză drăguță.

Foto: Unsplash

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.