Influente erotice din toata lumea

By  | 

Orientul Apropiat si lumea araba

Erotismul femeilor nord-africane n-are pereche: par sa fie nascute pentru a fi seducatoare! Sunt adevarate “razboinice” ale amorului, iar dorinta este arma lor. Maratoanele sexuale nu le sperie deloc, dar intr-o singura noapte, ritmul poate inregistra “turbulente” sau poate fi tandru. Partenerul femeii orientale nu poate intui niciodata momentul in care ea devine dintr-o pisica blanda o pantera insetata de pasiune. Imaginatia ei n-are limite in dormitor. De fapt, nici in afara lui, ca tare-i mai place sa schimbe decorul celor patru pereti cu cel natural. Daca patul tau arata ca un camp de lupta dupa o partida de sex, inseamna ca stilul tau erotic are puternice influente orientale.

  • MASAJUL. Masajul oriental este inspirat din traditia tantrica. Tot aici isi are originea si masajul erotic: o combinatie a celui de relaxare cu cel corporal, dar cu puternice accente senzuale; combinat cu meloterapie si cromoterapie are influente asupra psihicului; in plus, lucreaza cu energia sexuala si o rafineaza.

Europa

Deseori, europenii sunt asociati cu romantismul. Nici la capitolul sex nu stam rau, iar cand romantismul e mana-n mana cu sexul, ambele par sortite reusitei. Femeia europeana le pretuieste in egala masura, insa trebuie sa existe sentimente – fara de care sexul nu are valoare pentru ea. Nu se da in vant dupa aventuri si perioada de flirt poate dura saptamani intregi. Cat despre performantele sexuale, n-au insemnatate capitala; tot mai importante sunt emotiile si chiar nimicurile romantice. Asta nu inseamna ca nu-s maestre in strategii de seductie: o privire poate inlocui o mie de cuvinte ori gesturi. De asemenea, stapanesc arta improvizatiei ca nimeni altcineva din lume.

  • TEATRUL SEXUAL. Interpretarea de roluri in jocul seductiei innebuneste orice barbat. Chiar daca nu imbraci un costum de menajera frantuzoaica sau un mini-halat de asistenta, poti foarte bine sa creezi atmosfera din vorbe si gesturi, fara a fi taxata drept perversa. Partenerul tau nu stie niciodata la ce sa se astepte – ceea ce ofera o incarcatura emotionala speciala fiecarei partide de sex. Dar e valabila si reciproca: n-ar exista nici un fel de sex fara sentimente foarte puternice intre voi.

Asia / Japonia

Japonezele sunt bine-cunoscute pentru rafinamentul si indemanarea lor – si nu e vorba numai despre viata sexuala. Ele au o inclinatie aparte catre arta, care se reflecta si in modul in care isi trateaza partenerul in pat: totul se desfasoara conform unui scenariu sexual numai de ele stiut. Accesoriile sunt nelipsite, dar niciodata folosite fara acordul partenerului. Ne indoim ca ar refuza, mai degraba ar fi bucuros sa fie “complice”. Misiunea lui poate include uneori vizionarea unui film erotic in doi sau o baie fierbinte si inspumata, unul in bratele celuilalt.

  • SECRETUL GHEISELOR. “Gheisa” provine din cuvantul japonez “ghei” care inseamna arta, iar asta se reflecta in tot ceea ce fac asiaticii. Maiestria lor sexuala – mai ales la capitolul sex oral, unde cu greu pot fi egalate – se bazeaza pe tehnici aparent simple: miscari ale incheieturilor mainii sau privirea timida, dar mandra, precum si pe mesajele sexuale transmise de mici portiuni descoperite ale corpului (linia gatului si inceputul coloanei vertebrale). Partenerului i se vor indeplini intotdeauna chiar si cele mai indraznete fantezii, chiar fara a rosti vreun cuvant.

India

Trupul este, in conceptia indiana, un templu si trebuie pretuit ca atare. Se pune mare accent pe echilibru si armonie in cuplu, fara de care nu s-ar putea cunoaste calea adevarata catre extaz. Actul sexual este, in primul rand, un proces spontan si creativ. Tantra sau “stiinta extazului” are scopul de a spori intimitatea intre cei doi parteneri si de a prelungi actul erotic. Este si o forma de meditatie intima prin care partenerii ajung sa formeze o singure fiinta. Adepta acestui stil sexual ajunge sa-si venereze partenerul, atunci cand si acesta incepe sa merite asta.

  • AROME SI MANCARURI AFRODIZIACE. Crezi ca esentele si aromele fac placere numai mirosului si papilelor gustative? Nu, aceste simturi nu fac decat sa dea startul catre atingerea extazului. Arome de trandafir, uleiuri esentiale, cocktailuri de fructe exotice, mancaruri cu tot felul de miresme imbatatoare, condimente afrodiziace, toate astea sunt parte integranta a actului sexual.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *