Infidelitatea pe internet

Infidelitatea pe internet este mult mai ambiguă decât cea din realitate, dar în acelaşi timp este şi mult mai periculoasă. Un sărut, sexul, sunt clar semne ale infidelităţii! Dar cum poţi cataloga prieteniile virtuale, like-urile şi comment-urile?

În primul rând, este o greşeală să îţi expui viaţa privată în faţa atâtor străini. Termenul de intimitate nu mai are aceeaşi valoare astăzi ca în trecut şi dacă toată lumea o face, asta nu înseamnă că este ok. Viaţa noastră virtuală trebuie să aibă nişte limite, la fel ca şi în viaţa reală.

Te deranjează atunci când iubitul tău se uită lung după alte femei pe stradă? Ei bine, ce părere ai despre faptul că el poate naviga de pe un profil pe altul ore întregi, admirând femei în ţinute sumare şi poziţii provocatoare? Poate că nu este atât de grav, dar ce părere ai despre prieteniile virtuale? Like-uri, comment-uri şi discuţii ”nevinovate”? Până la o întâlnire reală este doar un click distanţă!

Pe internet sunt foarte multe tentaţii. Câte cupluri nu s-au cunoscut pe internet şi apoi şi-au dat întâlnire pentru a ajunge mai apoi la o relaţie în toată regula? De vreme ce aceste lucruri se întâmplă acum în mod normal, este la fel de normal să existe şi nişte limite ale comportamentului pe internet. Acestea diferă de la un cuplu la altul şi ar fi indicat să le respectaţi, nu să stergi conversaţiile cu tipul acela hot şi să consideri că totul este în regulă faţă de iubitul tău.

Deci, care sunt comportamentele acceptate pe internet? Când este cazul să devii geloasă sau să te opreşti? Cum iţi dai seama că iubitul tău te înşeală? Toate acestea îşi au răspunsurile în funcţie de fiecare cuplu. Ceea ce pentru tine este perfect acceptabil, pentru partenerul tău sau pentru amica ta poate fi de nepermis!

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.