Indicii prețioase din dormitorul lui

Modul în care ne decorăm camerele poate spune multe despre personalitatea noastră. Dacă abia ai intrat într-o relație, dormitorul noului iubit te poate învăța multe despre acesta.

Ce vezi: haltere prăfuite

Ce înseamnă: Dacă știi că nu merge la sală, cel mai probabil vrea să se apuce de sport, dar nu găsește motivația necesară. L-ai putea ruga să-ți arate cum se folosesc corect, ca să fie nevoit să mai pună mâna pe ele, sau poate îl poți convine să faceți sport împreună.Ce vezi: tablouri învechite

Ce înseamnă: Dacă întreaga casă nu are un stil clasic, aceste tablouri în mod sigur nu se potrivesc. Poate i-au rămas de la bunici sau i-au fost dăruite de părinți și nu vrea să îi jignească dacă le aruncă. Îi pasă de părerea lor – ceea ce poate fi și bine, dar și rău.

Citește și: Cum transformi o cameră în dressing-ul perfect 

Ce vezi: un borcan cu mărunțiș

Ce înseamnă: Nu este imatur și nu cumpără chestii neimportante din impuls. Borcanul ar putea avea pe el o etichetă pe care scrie „Tatuaje” sau „Vacanțe”, ceea ce arată că e ambițios, lucrează pentru a ajunge unde vrea.

Ce vezi: patul nefăcut

Ce înseamnă: Varianta 1: e cam leneș și probabil nu te-ar ajuta cu treburile prin casă dacă ați locui împreună. Varianta 2: era grăbit dimineață și chiar nu a avut timp să facă patul. Totuși, dacă nu prea-i pasă de ordine vei observa asta în toată camera – tricouri aruncate pe scaun, praf pe mobilă, covorul nu pare aspirat de mult timp.

Ce vezi: nicio carte în toată casa

Ce înseamnă: Ai putea fi dezamăgită că nu citește deloc, dar poate are un e-reader. Întreabă-l ce cărți îi plac!

Ce vezi: toată casa e perfect curată și ordonată

Ce înseamnă: Poate că s-a străduit pentru a-ți lăsa o impresie bună, ceea ce e foarte drăguț din partea lui! Însă dacă are casa curată absolut de fiecare dată când mergi la el e posibil să fie puțin obsedat de curățenie. Să fim serioși, nimeni nu are timp și răbdare să facă curățenie mereu! Însă îți vei da seama de asta repede, dacă va țipa la tine că nu ai folosit un suport de pahar.

Citește și: Reciclează creativ! Idei de decorațiuni interioare DIY 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.