8 indicii ca flirteaza cu alte femei

Iubitul tău jură că ești singura femeie demnă de atenția lui. Pare prea frumos ca să fie adevărat? Semnele de mai jos confirmă că flirteaza cu alte femei atunci când tu privești în altă parte.

Ce trebuie să știi despre infidelitate

1. Pretinde că e interesat de astronomie, dar obiectivul telescopului de pe balconul său e îndreptat către apartamentele de la etajele inferioare ale blocului de vizavi.
2. De câte ori o tipă drăguţă trece pe lângă voi pe stradă, el te ia de mînă şi-ţi spune: „Te ador aşa încrezătoare în tine cum eşti!”
3. În timp ce spionează o „Angelină Jolie” autohtonă îmbrăcată sumar, mimează brusc o migrenă şi-şi pune ochelarii de soare.
4. Îl surprinzi pe un site matrimonial, iar explicaţia lui e că doar făcea research pentru jobul său. PS: Doar că el e arhitect…

Infidelitatea pe internet

5. Dispare subit pentru două zile, imediat ce primiţi în cutia poştală un catalog de lenjerie intimă feminină.
6. Spune: „Cred c-o ştiu din şcoala generală!” atât de des, încât concluzionezi că ori a fost singurul băiat într-o şcoală de fete, ori are probleme neurologice serioase.7. Se jură că dintotdeauna a fost un fan declarat al voleiului feminin pe plajă, deşi habar n-are de nicio regulă a jocului.

8. Barul nu e aglomerat, dar lui îi ia 20 de minute să-ţi aducă un cocktail, justificându-se că s-a tot învârtit prin club încercând să-şi amintească unde îl aşteptai.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.