Indicii bizare ca vrea sa te impresioneze

Misterioasele sunt căile bărbaţilor când se îndrăgostesc… Iată cum îți dai seama că vrea sa te impresioneze.

Se laudă întruna

Tipii care se bucură de succes (şi de admiraţia anturajului) pot să cadă în păcatul de a-ţi flutura pe sub nas CV-ul. Contracarează această fudulie cu întrebări emoţionale, de genul: „Spune-mi ce te face cu adevărat fericit!”. Dacă e un bărbat de nădejde, va considera că acesta e începutul unui dialog sincer despre pasiuni, şi te va întreba la rândul lui.

Se precipită

Romanticii pot arunca prematur cu complimente sau cu declaraţii, dacă asta cred ei că vrei să auzi. Răspunde acestor timpurii „uverturi” („Cred că suntem suflete-pereche!”) spunându-i că te amuză scena asta ruptă parcă din filme. Va înţelege că e cazul s-o lase un pic mai moale – toate la timpul lor, nu?

Aruncă cu banii

Ca să-ţi dovedească că stă foarte bine cu finanţele, un tip – de altfel bine intenţionat – poate insista, spre exemplu, să comanzi la restaurant cel mai scump aperitiv. Dovedeşte-i că te interesează mult mai mult decât portofelul lui, vorbindu-i despre pasiunile tale pentru lucruri simple şi normale, cum ar fi maşinuţa economică pe care o conduci.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.