Îl iubești sau doar te-ai obișnuit cu el?

Nu ești sigură dacă îl iubești sau doar te-ai obișnuit cu el? COSMO te ajută să afli adevărul!

Foarte multe cupluri rămân împreună din inerție, chiar dacă sentimentele au dispărut sau nici măcar nu au existat vreodată. Aceasta este o situație destul de tristă, pentru că poți fi cu adevărat fericită și îndrăgostită, însă pierzi timpul cu un anumit bărbat doar din obișnuință.

Iată câteva semne că doar ești obișnuită cu el, dar nu îl iubești:

Nu ești prea entuziasmată când vă vedeți

Atunci când ești într-o relație cu o persoană pe care chiar o iubești, te bucuri de fiecare dată când vă întâlniți. Chiar dacă oricine mai are nevoie și de „me time”, chiar te bucuri când faci orice împreună cu partenerul. Dacă doar te-ai obișnuit cu el, în schimb, nu aștepți cu nerăbdare și cu un zâmbet pe buze să vă vedeți, dar o faci pentru că „așa trebuie”.

Citește și: Semne că iubești ideea de a te îndrăgosti

Nu ești niciodată geloasă

Oricât de multă încredere ai în partener, se poate întâmpla să fii măcar puțin geloasă dacă observi că vorbește cam mult cu o anumită tipă, dacă aceasta îi face avansuri, dar el nu o refuză, dacă flirtează cu altă femeie de față cu tine. De fapt, nici nu prea observi dacă se întâmplă asta. Pentru că nu îl iubești cu adevărat, aceste lucruri nu trag un semnal de alarmă.

Te surprinzi flirtând cu alți bărbați

Nu te-ai gândit niciodată să îl înșeli, dar, dacă faci cunoștiință cu un bărbat interesant, parcă îi oferi cam multă atenție. Nu o faci intenționat, ci pur și simplu nu realizezi că nu este un comportament normal dacă te afli într-o relație.

Citește și: Ce poate fi considerat înșelat?

Te cerți mereu cu el

Deși certurile sunt normale într-o relație, nu este ok să vă certați aproape de fiecare dată când vă vedeți, din cele mai stupide motive. Problema este că nu îl iubești, deci nu îți pasă chiar atât de mult dacă relația merge bine sau nu. Simți că lipsește ceva și te enervează cam multe lucruri pe care le face sau zice.

Nu ți-e greu să îți imaginezi viața fără el

Sigur, viața ta nu se termină dacă te desparți de partener, chiar dacă îl iubești până la stele și înapoi, asta e clar. Însă dacă îl iubești cu adevărat, doar gândul că l-ai pierde vreodată este terifiant. Dacă ești doar obișnuită să fie prin preajmă, parcă nu ți-e atât de greu să îți imaginezi cum ai lua-o de la capăt, dacă ar fi cazul.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.