Idei romantice pentru voi doi

Să menții „flacăra” zglobie în cuplu nu e treabă ușoară! COSMO ți-a pregătit câteva idei romantice cu care să-l surprinzi.

Uneori, e suficient un gând frumos exprimat prin telefon sau un sărut fugar în pauza de masă, pentru ca iubitul tău să se simtă răsfățat și iubit. Fii sigură că, dacă te merită cu adevărat, îți va întoarce gesturile tandre! Uite câteva ponturi tocmai bune de încercat.Faceți planuri… cu rândul

O relație sănătoasă pe termen lung nu este unilaterală și nu funcționează datorită strădaniei unui singur partener. Propune-i iubitului tău să vă ocupați fiecare pe rând de organizarea unei seri dedicate în exclusivitate vouă! Dacă nu aveți timp să vă gândiți la câte o idee zilnic, alternați săptămânile și respectați-vă rândul. Simțindu-te provocată, vei veni cu cele mai simpatice idei și, vei vedea că, în timp, relația voastră va deveni mai puternică. Doar asta îți dorești, nu?

Top 10 destinatii romantice atipice

Puțin „sirop” nu strică

S-ar putea să ți se pară demodat sau poate puțin cam siropos, însă crede-ne – modurile clasice de a-ți surprinde partenerul în mod plăcut nu se demodează niciodată! Concret, în loc de un e-mail în care să-i declari cât de mult îl iubești, trimite-i o scrisoare pe adresa de la serviciu sau lasă-i o epistolă pe biroul de acasă. Parfumează plicul și ștampilează-l cu buzele tale rujate într-o nuanță de roșu aprins! În plus, insipiră-te din paginile deco și culinar din COSMO și pregătește-i o cină delicioasă, la lumina lumânărilor. După desert, schimbă-te în setul cel nou de lenjerie cu dantelă și invită-l suav în dormitor!

Cel mai popular afrodisiac

Un studiu efectuat la nivel global a scos la iveală că ciocolata este cel mai iubit desert al tuturor timpurilor. Mai mult, o statistică recentă chiar a dovedit că persoanele care consumă regulat ciocolată cu cel puțin 70% cacao, cel puțin 20 de grame pe zi, prezintă o îmbunătățire semnificativă a fluxului de sânge. Așadar, oricât de drastic este cu sine însuși iubitul tău în ceea ce privește alimentația, nu o să te refuze dacă îi lași pe masa din bucătărie câteva brioșe pregătite chiar de tine (vezi rețeta în edițiile trecute COSMO)! O altă idee este să îi așezi într-un bol multe feluri de ciocolate de dimensiuni mici, lângă care să îi strecori și cea mai sexy pereche de bikini a ta. Fii pregătită pentru… „urmări”!

De ce cuplurile care urmaresc filme romantice au relatii de durata

O mână de ajutor

Poate că deja ți-ai dat iubitul pe spate punând în aplicare planul acela care includea spumă aromată de baie și un playlist muzical în surdină. Chiar dacă vor să fie văzuți tot timpul ca niște duri, tipul va aprecia sincer dacă îi demonstezi spiritul tău practic! Concret, surprinde-l cerându-i acordul pentru a face câteva drumuri în locul lui, pentru a-i achita impozitele sau să îi duci la service mașina pentru efectuarea reviziei tehnice periodice. Sau gândește-te la acel lucru pe care își dorește să reușească să-l facă de mult timp și rezolvă-i tu problema. Gesturile tale nu îl vor demasculiniza, ci îi vor confirma că ești alături de el și în momentele critice. Îți va aprecia inițiativa și îți va întoarce gestul în cel mai scurt timp.

5 activitati romantice la care barbatii tanjesc in secret

Factorul surpriză

Gândește-te la un week-end în doi la munte, o degustare specială de vin sau o zi de week-end la un spa ori la un club de echitație și rezervă fără să îl anunți. Înainte de momentul respectiv, spune-i că ai o surpriză pentru el, recomandă-i cu ce să se îmbrace și anunță-l când să fie gata. Dezvăluie-i câte puțin din ideea ta pe parcurs ce vă apropiați de momentul „zero”. Odată ajunși acolo, spune-i că ți-ai dorit să creezi un moment special doar pentru voi doi și că speri că îl bucură surpriza ta. Garantat vei primi feedback pozitiv!

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise