Idei pentru prima întâlnire în funcție de zodia ta

Întâlnirile la care mergi nu ți se par potrivite pentru tine sau prea interesante? Consultă stelele pentru a afla câteva idei pentru prima întâlnire în funcție de zodia ta (sau a persoanei cu care vei ieși).

Berbec: 21 martie – 20 aprilie

Berbecii adoră acțiunea și competiția. Fiind conduși de planeta Marte, au nevoie să lupte și să câștige. Pentru ca distracția să fie garantată, alegeți activități unde veți câștiga împreună, cum ar fi vânătoarea de comori sau camerele de evadare.Taur: 21 aprilie – 21 mai

Una din activitățile preferate a taurilor este să mănânce, deci profită de acest lucru. Totuși, o cină la restaurant e cam clișeic, deci îți recomandăm să mergeți la un picninc, la un festival de mâncare sau un atelier de gătit.

Gemeni: 22 mai – 21 iunie

Gemenii au suflete de copii, deci orice idee nostalgică sau copilărească este potrivită. Persoanele născute în această zodie au nevoie de varietate și aventură, deci vizitarea unei expoziții, mersul la festivaluri, parcuri tematice sau proiecții de filme în aer liber sunt întotdeuna o idee bună.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Racii sunt guvernați de lună, iar efectul acesteia asupra mării și oceanelor îi afectează și pe ei – într-un sens bun. Astfel, mersul la mare va fi întotdeuna o idee bună, mai ales dacă savurați o înghețată și mergeți la un parc de distracții.

Citește și: 6 idei de întâlniri neconvenționale pentru weekend 

Leu: 23 iulie – 22 august

Leilor le place scena și să fie în centrul atenției, deci o idee bună pentru prima întâlnire ar putea fi o ieșire la karaoke. Alte sugestii potrivite ar fi un curs de dans sau mersul la un concert sau spectacol interesant.

Fecioară: 23 august – 21 septembrie

Persoanele născute în această zodie preferă ieșirile mai „banale”, unde se simt în siguranță și se pot relaxa. Nu poți obliga o fecioară să se distreze într-un loc unde nu se simte confortabil! Ieșiți la o cafea într-un local cochet, mergeți la teatru sau la un pub.

Balanță: 22 septembrie – 22 octombrie

Balanțele sunt romantice și vor aprecia ideile clasice de întâlniri precum cina la un restaurant romantic. În același timp, apreciază cultura, deci puteți merge la muzeu, teatru sau un spectacol.

Scorpion: 23 octombrie – 21 noiembrie

Se știe că scorpionii sunt atrași de lucrurile mai neconvenționale, pe care alții le pot considera șocante. Ce-ai zice de o casă a groazei, un film horror sau să vă jucați la un arcade, împușcând zombi?

Săgetator: 22 noiembrie – 21 decembrie

Săgetătorii iubesc natura și sunt spontani, deci puteți merge la un picnic în pădure sau într-o drumeție. Dacă nu puteți face asta, plimbați-vă cu barca pe lacul unui parc sau la paintball.

Citește și: Cum atragi atenția unui bărbat la sală 

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nu e o noutate că persoanele născute în această zodie sunt puțin snoabe și apreciază doar ce e mai bun. Vor aprecia foarte mult o invitație la un local pretențios care abia s-a deschis, bilete la un spectacol inedit care nu se va repeta în oraș sau un restaurant la înălțime, de unde se poate admira priveliștea.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Vărsătorii trebuie stimulați intelectual, dar într-un mod distractiv. Ce-ai zice să mergeți la un escape room, să vizitați un muzeu sau la o seară de quiz-uri într-un pub?

Pești: 19 februarie – 20 martie

Peștii iubesc tot ce are legătură cu apa, deci puteți merge la plajă, la piscină, la spa sau la un picnic pe malul lacului.

Ce părere ai, se potrivesc aceste idei de întâlniri zodiei tale, le-ai încerca?

 

 

*articol preluat din Cosmopolitan UK (autor: Kerry Ward)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.