Idei de întâlniri romantice acasă pentru serile reci de iarnă

Vremea rece te convinge să ieși mai rar în oraș, dar vrei să te bucuri în continuare de seri romantice cu partenerul? Nicio problemă, ți-am pregătit câteva idei de întâlniri romantice pe care le puteți avea chiar acasă!

Vom începe cu o idee la care probabil te-ai gândit, dar pe care poate nu ai pus-o până acum în practică: cină romantică. Nu trebuie decât să îi faci o surpriză iubitului, gătind un preparat care știi că îi place (sau, dacă nu ai suficient timp, comandând o pizza), pregătind o sticlă de vin și câteva lumânări (nu parfumate!). Bineînțeles, nu uita de muzică.A doua sugestie vă va permite să vă atingeți des: spa acasă. Arată-i care sunt beneficiile unei măști pentru față, apoi fă-i masaj. Evident, și el îți poate face ție. În acest fel, vă veți răsfăța, vă veți relaxa, apoi puteți muta distracția în dormitor.

Citește și: Treat yo’self! Cele mai relaxante tratamente SPA 

Dacă vreți să treceți mai repede la fapte, încercați un joc erotic. Puteți crea chiar voi unul sau puteți căuta idei pe internet.

Apoi, gândește-te ce vă place să faceți când ieșiți în oraș. De exemplu, poate mergeți la karaoke – aceasta este o activitate pe care o puteți face și acasă.

În cazul în care sunteți creativi, ce-ai zice să vă faceți portretul unul altuia? Dacă aveți și simțul umorului, ați putea încerca să faceți caricaturi.

Citește și: Ar trebui să mai ies la întâlniri cu soțul? 

Tu ce alte idei ai pentru o întâlnire romantică acasă?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.