Idei de cadouri pentru aniversarea iubitului

Se apropie aniversarea iubitului tău și nu știi ce cadou să îi faci? Ți-am pregătit câteva sugestii care îți vor veni în ajutor!

Uneori nu e tocmai simplu să alegem un cadou pentru aniversarea cuiva, iar dacă este vorba chiar de iubitul tău, poate fi cu atât mai greu; doar vrei lași o impresie plăcută, nu?Iată ce cadouri ai putea să îi faci iubitului tău de ziua lui:

Un portofel sau un ceas de calitate. Fiecare bărbat ar trebui să aibă așa ceva! Dacă iubitul tău încă poartă acel portofel care aproape se dezintegrează, poate ar fi o idee bună să îi cumperi unul nou, neapărat de calitate. La fel, un ceas ceva mai scump este echivalentul acelui set de bijuterii cu care te mândrești mereu și pentru care primești complimente la petreceri.

Ce cadouri să NU oferi

Ceva ce își dorește ce mult timp, dar nu și-a permis din punct de vedere financiar. Pune niște bani deoparte și cumpără-i acel lucru despre care vorbește mereu, dar de care nu are niciodată bani. În această categorie pot fi incluse și experiențe interesante!

Ceva la care ținea mult, dar pe care l-a stricat/pierdut. Bineînțeles, nu trebuie să îi aduci exact acel obiect pe care nu îl mai are, ci îi poți cumpăra unul nou. Poate că este vorba de o carte pe care ai găsit-o pe site-ul unui anticariat american sau acea cămașă care i se potrivea perfect, dar care și-a agățat-o în ceva și a rupt-o.

Ce intenții are în funcție de cadourile pe care ți le face

Un weekend departe de oraș. Credeai că doar noi, femeile, ne putem bucura de o escapadă romantică de weekend? Și pe bărbați i-ar bucura asta! Ce-ai zice să petreceți un weekend chiar la cabana de munte unde mergea mereu în vacanțe cu părinții săi?

Bilete la meciul echipei sale preferate. Două bilete, bineînțeles, pentru a-l lua și pe amicul lui la meci. Evită să te duci tu cu el dacă nu ești fană, se va simți prost când te va vedea plictisită, în loc să se bucure cum trebuie de cadou.

Un set de DVD-uri cu serialul sau seria de filme la care se uită mereu. Sigur, e mai la îndemână să păstrezi în calculator serialul preferat, dar se va bucura să aibă seria de DVD-uri mereu la vedere.

Care a fost cel mai grozav cadou pe care i l-ai făcut vreodată unui iubit? Ajută-ne să completăm lista!

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise