Greseli nebanuite in cuplu

Deşi nu există o reţetă pentru relaţia ideală, COSMO a identificat cele mai frecvente greşeli în cuplu şi îţi spune cum să le depăşeşti.

Jumatati de adevar

Puţine relaţii sunt bazate pe prietenii oneste şi adevărate între parteneri. Asta nu înseamnă neapărat că toate relaţiile sunt presărate cu minciuni, dar uneori, partenerii unui cuplu cad în capcana de a nu-şi mărturisi reciproc nemulţumirile şi se complac într-o relaţie în care nu sunt sinceri 100%. Ascultă-ţi cu adevărat iubitul tot timpul, fii atentă la ceea ce are de spus şi cere-i sfatul sau ajutorul ori de câte ori simţi nevoia. Arată-i că ai încredere în părerile lui.Lipsa recunostintei

Dacă ai probleme în cuplu şi îţi trece prin cap să te desparţi de iubitul tău, gandeşte-te de două ori înainte să renunţi la el atât de simplu. Chiar dacă pe moment ţi se pare că ai putea să îţi găseşti pe cineva mult mai bun de atât, fă o listă cu defectele şi cu calităţile pe care consideri că le are tipul. Compară-le apoi şi vezi către ce variantă înclini mai mult acum. Epuizează întâi toate variantele pe care le ai pentru a-ţi resuscita relaţia, abia apoi pune punct, dacă ai decis că nu mai există şanse pentru voi doi.

Gelozia si posesivitatea

Chiar dacă eşti împreună cu iubitul de multă vreme sau poate sunteţi deja căsătoriţi, niciodată să nu ai senzaţia că îţi aparţine. Sunteţi doi oameni diferiţi, care trăiesc împreună, dar până la un punct. De aceea se şi spune că e crucial să ai activităţi proprii, separate de ale partenerului tău, dar şi el la fel, la rândul lui, astfel încât să vă apreciaţi mai mult, la finalul unei zile pline, când vă regăsiţi din nou acasă.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.