Greseli care pot strica o relatie

Relația perfectă nu există – cu toții facem greșeli. Însă există anumite greșeli ce pot strica o relație, deci ai mare grijă să le eviți!

Nu îți respecți partenerulRespectul este foarte important în orice relație, cu atât mai mult în una romantică. Chiar dacă uneori nu-ți convine ceva la partenerul tău, nu e deloc ok să îl critici sau jignești. Odată ce o insultă a fost rostită, nu mai poate fi retrasă. Respectă preferințele și modul de gândire ale partenerului, dar și independența sa.

5 lucruri pe care trebuie sa le stii despre relatii

Îți minți partenerul

Încrederea este la fel de importantă într-o relație, deci, dacă îți minți partenerul, indiferent dacă este vorba de ceva serios sau nimicuri, el își va pierde rapid încrederea în tine. Sigur, dacă mâncarea gătită de el a fost de-a dreptul oribilă se va simți foarte prost să îi spui verde-n față, însă ai mare grijă să faci diferența dintre o minciună inocentă și una ce l-ar putea deranja.

Ești prea geloasă și posesivă

De obicei, lipsa încrederii în partener arată că nu ai suficientă încredere în propria persoană. A făcut iubitul tău ceva pentru a nu mai avea încredere în el? Doar pentru că a dat like pe Facebook unei poze a unei fete nu înseamnă că te va înșela!

5 semne ca esti prea geloasa

Ești nerecunoscătoare

Dacă iubitul tău te ajută deseori, ai putea măcar să îi mulțumești. Cunosc multe femei care se așteaptă ca partenerul să le ajute în orice situație, ca apoi să îi scoată ochii dacă o dată nu poate să se implice. Duce gunoiul, te ia de la muncă, te ajută la curățenie, te ajută să faci rost de un job mai bun? Mulțumește-i, iar data viitoare când nu anulează planurile cu băieții pentru a sta cu tine acasă nu țipa la el că „niciodată nu te ajută și nu face nimic pentru tine”.

Nu îți recunoști greșelile

Indiferent despre ce greșeală este vorba, indiferent dacă a fost făcută cu sau fără intenție, dacă ai făcut-o trebuie să ți-o asumi. Recunoaște că ai greșit și cere-ți scuze (cu sinceritate!).

Invata sa iti ceri scuze

Tu ai făcut vreodată aceste greșeli în relație?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.