Ghid de sarutat

Vrei să câștigați premiul pentru „Best kiss”? Îți prezentăm un ghid de sarutat menit să vă facă buzele să se sincronizeze perfect!

  • Ai grijă ca buzele tale să fie mereu îngrijite și hidratate. Nu uita să folosești zilnic balsamul de buze, se va transforma în cel mai bun aliat al tău.
  • Dacă vrei să atragi atenția celui pe care dorești să-l săruți, cel mai bine este să-ți ții buzele la vedere. Nu le acoperi cu mâinile, nu le menține ocupate (ronțăind sticksuri, de exemplu), altfel riști să strici momentul.
  • Nu uita de surâs, cu cât mai natural, cu atât mai bine.
  • Savurează momentul! Caută pasiunea, dar nu te păcăli crezând că e sinonimă cu graba sau rapiditatea cu care îți poți mișca buzeleși limba. Dimpotrivă: atunci când te găsești în fața buzelor pe care vrei să le săruți, respiră adânc, relaxează-te și ia-o pas cu pas.
  • ține minte că fiecare pereche sărută în propriul său ritm și intensitate, deci este foarte important să încerci să te adaptezi stilului persoanei cu care împarți acest gest.

Sărutul, între mit și adevăr

Știai că…?

Gura ta spune multe despre tine.

La fel ca și chipul, gura este și ea o mică oglindă a sufletului. În funcție de mărimea și forma buzelor poți afla detalii interesante despre personalitatea persoanei în cauză.

gură mare: persoane senzuale, aventuriere, dispuse să experimenteze tot felul de senzații, pline de viață și deosebit de sincere.

gură mică: persoane cu un gust acut al rafinamentului, poate chiar puțin frivole, care știu ce vor și cum să obțină acel ceva. Sărută cu pasiune.

buze groase: persoane care adoră plăcerea și comoditatea, optimiste și mereu în căutarea fericirii.

buze subțiri: persoane dure și perfecționiste din toate punctele de vedere. În ceea ce privește arta seducției, vor fi mereu în căutarea sărutului perfect.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.