Gesturi mici, dar importante

By  | 

Ridica-i moralul cu un SMS

Urmeaza sa aiba o zi grea la birou, are o intilnire importanta sau merge la analizele medicale anuale… O fi el barbat, dar nu e ocolit de emotii! Cuvintele tale il vor imbarbata si-i vor reaminti ca esti alaturi de el si-l sprijini cu toata dragostea. E important, crede-ma!

Bucura-te ca-l vezi

Nu-i nevoie de covor rosu sau de un comitet de primire pentru ca el sa se simta binevenit. Cind auzi motorul masinii lui, du-te linga fereastra si fa-i cu mina prin geam. Nici nu-ti dai seama ce mesaj profund ii transmiti!

Aniversari… de ce nu?

E adevarat ca barbatii fug de astfel de chestii, insa noi am gasit o solutie: spune-i ca aniversati faptul ca patrupedul vostru a inceput sa raspunda la anumite comenzi si propune-i sa mergeti la o pizza, la un film sau un picnic (cu sarbatoritul). Va fi incintat ca nu trebuie sa-ti ia cadou!

Invita-l la dans!

Sinteti pe canapea, la televizor si incepe o piesa lenta… ia-ti iubitul in brate si dansati pina la finele melodiei. La inceput va fi surprins, dar sigur “ti se va abandona” dupa c eva minute.

Petrecere foarte… privata

Expediaza-i iubitului tau o invitatie – sub orice forma vrei -, la o petrecere cu muzica, dans si preparate delicioase… Singura exceptie o constituie lista de invitati: tu si el! Creeaza un cadru festivo-romantic, cu lumina difuza, muzica in surdina si luminari parfumate. Meniul? Floare la ureche: sampanie rece si gustari pe care sa le mincati folosindu-va doar de degetele!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *