Gesturi marunte care ii fac pe barbati irezistibili

Un buchet de flori oferit pe neaşteptate, o şoaptă spusă la momentul potrivit, o privire aruncată pe furiş… Există multe gesturi pe care bărbaţii le fac şi care ne dau pe spate, dar şi mai multe sunt gesturile mărunte, aparent fără nicio conotaţie romantică sau sexuală, care ne accelerează bătăile inimii. Cu atât mai mult cu cât de multe ori ei nici nu-şi dau seama că devin irezistibili atunci când le fac. Iată câteva exemple. Cu siguranţă le-ai remarcat şi tu!

Îşi suflecă mânecile. Când îşi suflecă mânecile şi îşi descoperă antebraţul, bărbaţii devin de zece ori mai sexy! Indiferent că poartă cămaşă, sacou sau pulover, bărbaţii ar trebui să stea întotdeauna cu braţele la vedere. Ce, ei nu-şi doresc să ne vadă mereu în fuste mini?

Îşi ating barba sau buzele. Îşi muşcă buza de jos, îşi ling buzele sau îşi freacă barba, fie când sunt pierduţi în gânduri, fie pentru a te ţintui cu privirea şi cu un zâmbet în colţul gurii. Orice mişcare se petrece în jurul buzelor devine periculos de incitantă!

Îşi aranjează părul. Nu contează că au părul lung sau scurt, drept sau cârlionţat – dacă şi-l răvăşesc cu mâna, îşi aranjează o şuviţă sau îşi dau părul din ochi, gândurile noastre o cam iau razna: „Oare cum ar fi să-mi trec eu mâna prin părul lui?”. Desigur, un păr bogat şi răvăşit ca al lui Ezra Miller sau nişte cârlionţi rebeli ca ai lui Kit Harrington cresc şi mai mult nivelul de hotness.

Îşi ridică braţele şi se sprijină de tocul uşii, bara de la metrou etc. Asta înseamnă că le vedem tricepşii şi li se ridică tricoul, aşa că avem acces vizual şi la niscaiva pătrăţele! În plus, este un gest super hot pentru că denotă relaxare şi încredere în sine.

Citesc cărţi „clasice”. În zilele noastre, când 90% dintre persoane butonează 90% din zi, un tip care citeşte o carte – din aceea clasică, care face zgomot când dai pagina! – nu are cum să nu-ţi atragă atenţia. Asta spune despre el că are un caracter puternic, nealterat de spiritul de turmă, şi că nu este dependent de gadget-uri. Şi desigur, că e citit. Deci, sexy!

Stau tolăniţi în fotoliu sau pe canapea. Mai ales fără tricou pe ei şi cu braţele ridicate deasupra capului. Îţi aminteşti de Travis Fimmel în reclama Calvin Klein din 2002? Exact!

Ţin în braţe un copil sau un animăluţ. „Awww, ce drăguţ!” – cam asta ne trece prin minte când vedem aşa o „privelişte”. Mai ales dacă tipul e bine făcut, cu piept lat şi braţe vânjoase, iar fiinţa din mâinile lui cât mai mică şi mai neajutorată. Înseamnă că în ciuda aparenţei de bărbat dur şi detaşat, este un sensibil şi un familist. Loial, protector, afectuos, genul care nu se fereşte să stea îmbrăţişat.

Cântă la un instrument muzical. Mai ales la chitară, tobe sau pian. Să aibă de-a face cu faptul că pentru aceste instrumente trebuie să lucreze cu degetele? Oricum, talentul muzical este un adevărat magnet pentru fete. Denotă sensibilitate, romantism, dedicaţie şi creativitate.

Se sprijină de un perete şi fumează, aruncând priviri sfredelitoare pe sub sprâncene. Sau îşi ţin ţigara în colţul gurii, ca un James Dean reîncarnat. Poţi tu să crezi că fumatul e scârbos, gestul în sine emană masculinitate şi sex-appeal.

Transpiră făcând sport sau treburi casnice. Muşchi încordaţi, piele strălucitoare, respiraţie sacadată… Ce să nu ne placă??

Vorbesc cu accent sau într-o limbă străină. Un bărbat poliglot are din start un plus de sex-appeal… Începi să te gândeşti cum ar fi să-ţi şoptească la ureche cuvinte deochiate pe limba lui. La tine ne referim, Charlie Hunnam! Şi la tine, Benedict Cumberbatch/ Javier Bardem/ Gaspard Ulliel/ Alexander Skarsgard!

Îşi sprijină cotul pe geam când conduc şi ţin mâinile relaxate pe volan. Înseamnă că au situaţia sub control, stăpânesc complet „fiara pe patru roţi” şi sunt destinşi şi relaxaţi. Bărbaţii şi maşinile au format întotdeauna un duo irezistibil. Ca să nu mai vorbim cât de hot sunt tipii pe motociclete!

Sunt amabili şi bine crescuţi. Degeaba arată ca un Adonis desprins din revistele de modă, dacă e bădăran şi prost crescut un bărbat e oricum, numai atrăgător nu! Să ajute o bătrânică să treacă stradă, să ofere loc în metrou unei femei însărcinate, să nu uite să spună „Mulţumesc” când cumpără ceva sunt gesturi care fac cât o mie de… muşchi!

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise