Gafe de prezervativ

By  | 

Sigur, ai exersat în liceu rulând un prezervativ pe o banană, dar ultimele cercetări pe o durată de 16 ani, efectuate de Universitatea Indiana, arată că nu ne-ar strica un refresh. Aceste greșeli comune te expun riscului de sarcină și boli cu transmitere sexuală.

S-a inventat prezervativul care ucide bolile cu transmitere sexuală

Aplicarea întârziată

Nu-l lăsa să-și pună prezervativul pe la jumătatea actului sexual, pe motiv că nu va ejacula curând, deci „căciulița” nu-și are rostul. Ești expusă la pre-ejaculare și infecții.

Îndepărtarea timpurie

Nu scoateți prezervativul în timpul actului de dragul distracției – rămâi descoperită când ai cea mai mare nevoie de protecție. Odată ce l-ați pus, acolo rămâne.

Ce cred bărbații cu adevărat despre prezervative

Bulele de aer

Se formează atunci când își pune prezervativul și se pot sparge în timpul frecării, deteriorând latexul. Netezește bulele de aer cu mâna înainte de penetrare.

Ruperea ambalajului

Vorbim despre sex, nu de o provocare la Master Chef, așa că nu-i nicio grabă. Rupeți cu grijă ambalajul la colțul însemnat, fără să folosiți dinții sau foarfecele.

Tratament dublu

Poate credeți că e mai sigur ca el să poarte două prezervative, dar acestea se vor freca între ele, mărind riscul de rupere sau alunecare în timpul penetrării.

Fii jucăușă cu…prezervativul

Reciclare

Un prezervativ folosit a doua oară e mai predispus ruperii și, chiar dacă îl clătește cu apă, tot rămân pe el germeni și spermă. Pur și simplu, n-o faceți.

Sursă: Debby Herbenick, cercetător în cadrul Universității Indiana și autoare a Sex Made Easy

Comments

comments