Fosta iubitului tau nu stie cand sa se opreasca?

Eşti într-o relaţie nouă, de care eşti foarte încântată. Lucrurile ar fi stat şi mai bine, însă, dacă fosta iubitului tău nu ar fi rămas încă prezentă în viaţa voastră. Cum procedezi atunci când aceasta depăşeşte limitele bunului simţ şi intervine constant în relaţia voastră?

Vorbeşti cu iubitul tău despre asta.

Poate că iubitul tău ştie de ce fosta lui se comportă aşa. Poate că lucrurile au rămas cumva nerezolvate între ei şi de aceea ea îşi varsă frustrările acum pe unde apucă. Spune-i iubitului tău că te deranjează comportamentul fostei lui iubite şi roagă-l să discute el cu ea pentru că probabil tot ce are ea nevoie este de o explicaţie, de ce s-a terminat între ei.

O confrunţi chiar tu.

Dacă ştii toate datele situaţiei şi eşti o tipă hotărâtă să îşi apere relaţia, abordeaz-o pe fostă şi propune-i un tête-à-tête. Ţie îţi datorezi o discuţie civilizată între doi adulţi. Dacă nu acceptă sau o face doar ca să te jignească în faţă, atunci ridică-te şi plecă de la întâlnire. Este evident că nu este o persoană raţională şi nu este dispusă să înţeleagă situaţia.

O ignori.

Amândoi, şi tu şi iubitul tău o ignoraţi pe fosta care se face astfel de râs în faţa prietenilor comuni. Nu se poate abţine de la a vă vobi de rău în faţa celorlalţi şi inventează tot felul de poveşti nebune? Va pica în ridicol în ochii tuturor pentru că s-a cobotât la un nivel mult prea jos şi se va opri pentru că nu va obţine nicio reacţie din partea voastră.

Nu îi intra în joc!

Orice-ar fi, nu îi raspunde cu aceeaşi monedă. Dacă obţine o astfel de reacţia din partea ta va duce situaţia asta şi mai departe, cine ştie în ce se va transforma. Păstrează-ţi demnitatea şi las-o pe sa să şi-o şifoneze, dacă nu are altceva mai bun de făcut.

 

 

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.