Flirtezi ca la carte? Iata cum.

Fără să susţinem că deţinem vreun „îndreptar“ cu replici moderne de flirt, COSMO îţi propune câteva trucuri pentru a-ţi cuceri interlocutorul.

Flirtul e o artă – însă una care poate fi deprinsă. Ţine cont de următoarele trucuri şi îmbunătăţeşte-ţi strategia:

Fii senzuala

Desigur, treaba asta e mai mult valabilă vis a vis de relaţia cu un tip pe care vrei să-l seduci sau cu iubitul tău. Vorbeşte-i pe un ton cald, zâmbeşte-i cât mai mult şi atinge-l în locuri în care e sensibil – coapsa interioară, gât, antebraţ. Şi tipii adoră să fie răsfăţaţi astfel, chiar şi în public, cu conditiţia să nu le subminezi masculinitatea, ci doar atât cât să flirtezi cu stil.

Atentie la detalii

Când o persoană sau mai bine zis, iubitul tău sesizează că ai fost atentă la detaliile pe care ţi le-a expus într-o discuţie, se simte flatat şi astfel îi confirmi că te interesează cu adevărat persoana lui. Foloseşte mici detalii pe care ţi le-a împărtăşit pentru a-i arăta că ai reţinut – îi vei ajunge la inimă mai repede!

Spirit de gluma

E foarte important să ai umor… de calitate, dar şi să ştii de glumă. Tipii de regulă se tem nu numai că poantele lor nu sunt „gustate“, dar şi că poate exista riscul să te simţi cumva ofensată de glumele lor. Încearcă să fii spontană, dă o replică folosind o glumă şi încearcă să râzi cât mai mult. Râsul are puterea de a conecta oamenii excelent.

Complimenteaza

Oamenii sunt sensibili la complimente – ce să faci, e în natura umană! Atunci când faci un compliment, fii sinceră. Leagă-te de un detaliu care ţi se pare cu adevărat demn de lăudat, nu fii teatrală când complimentezi şi, în plus, priveşte-l pe tip în ochi atunci când i-o spui.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.