Fii un Guru al sexului

By  | 

In cazul in care ni s-ar impune limite sexuale, le-am incalca fara mila! De fapt, fortarea lor e exact ce ne-ar trebui pentru ca o viata sexuala usor rutinata sa capete noi “dimensiuni”.

Asa ca un proaspat set de pozitii sexuale grozave si usor de pus in practica, la care se anexeaza ponturi de dublare a placerii, sunt tocmai solutia salvatoare pentru a aduce inapoi dorinta.

Atentie, insa! Nu confunda ideea depasirii granitelor sexuale cu termenul de complex (frustrare) – e total gresit. Pur si simplu, este vorba despre a veni cu un element-surpriza in plus fata de “coregrafia” obisnuita din dormitorul conjugal. Orice detaliu-noutate face diferenta, chiar daca este vorba doar de o schimbare a locatiei, ori de abordarea unei pozitii mai ciudate.

Asa ca cele sapte pozitii propuse de COSMO ti se vor parea, poate, deja cunoscute si… efectuate (asa cum se vad in poza) in repetate randuri. Dar unghiul abordarii lor cu siguranta il vei descoperi diferit si inedit (incearca si te vei convinge), odata ce parcurgi textul fara perdea.

POZITII HOT:

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *