Fii o iubita irezistibila

Oamenii de știință au descoperit recent exact ce-l înnebunește pe bărbatul modern. Iată momentele în care ești pentru el o iubită irezistibilă.

Când poți fi relaxată…chiar și după o zi grea de muncă, la sfârșitul căreia dai nas în nas cu o chiuvetă plină de vase murdare și un meci de fotbal dat tare pe fundal. Iubitul tău se va simți cel mai norocos dacă în loc să-ți pierzi controlul, respiri adânc și îl întrebi zâmbind ce-a făcut peste zi. În plus, astfel ai multe șanse să-l convingi să te ajute la treabă mai târziu.Invata sa-l cuceresti inca de la prima intalnire

Când ești veselă și jucăușă. Bărbaților le plac tipele care știu să râdă din toată inima la glumele lor și care, deși sunt inteligente și diplomate, nu iau chiar totul în serios. Nu rata ocazia să râzi alături de el – la urma urmei, râsul e cel mai eficient afrodisiac.

Cum sa mentii fluturii din stomac

Când îți exprimi senzualitatea. Am mai spus și în alte rânduri că nu totul se rezumă la frumusețea fizică – e vorba, mai degrabă, de încrederea și senzualitatea pe care le emani atunci când intri într-o încăpere. Faptul că te simți cea mai sexy femeie de pe pământ (da, mai sexy chiar și decât Miranda Kerr – sic!) chiar te poate face să arăți de milioane. Ocazional, scapă de pantalonii sport de bumbac și scoate-l în oraș purtând micuța rochie neagră cu care nu poți da greș niciodată. Va rămâne multă vreme fermecat de apariția ta.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise