Femeile inconjurate de barbati au parte de mai mult sex acasa

Un nou studiu a descoperit că, în cazul în care doreşti să ai parte de mai mult sex, trebuie să fii înconjurată de persoane de sex opus. 

Mai exact, studiul sugerează că, cu cât ai mai mulţi prieteni bărbaţi, cu atât iubitul tău va dori să faceţi mai mult sex. Iar asta se datorează competiţiei, evident.
 
Publicat în Jurnalul Psihologiei Comparative, studiul a descoperit următoarele:
“ Am studiat 393 de bărbaţi aflaţi în relaţii heterosexuale stabile. Rezultatul a indicat că bărbaţii ale căror partenere au mai mulţi colegi la serviciu decât colege, sau au mai mulţi prieteni bărbaţi, fac mai des sex cu partenerele lor, dar doar dacă acestea sunt considerate foarte atractive.”
 
Deci asta complică puţin lucrurile. Pentru a face mai mult sex cu iubitul tău nu e nevoie doar să fii înconjurată de bărbaţi la locul de muncă, dar trebuie ca aceştia să te considere atractivă.
Nu s-a studiat însă care, dintre cei doi parteneri, iniţiază sexul. Este posibil ca şi femeile să o facă, dar, mult mai sigur, bărbaţii sunt cei ce au  iniţiativă, pe motivul că ştiu că femeia de lângă ei este dorită şi de alţi bărbaţi.  Te face să te simţi specială, nu-i aşa?
 
“ Motivul pentru care am făcut acest studiu este faptul că în cazul animalelor s-a observat că masculii sunt interesaţi de sex atunci când văd femelele interacţionând cu alţi masculi”, ne spune co-autorul studiului, Todd K. Shackelford, professor de psihologie la Oakland University.
 
“ Bărbaţii nu trebuie să-şi vadă partenerele făcând sex cu alţii. E suficient să le vadă sau să le ştie înconjurate de alţi bărbaţi”. 
În cazul acesta răsuflăm uşurate, nu?

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.