Cum arată femeia perfectă în viziunea bărbaților?

Fiecare persoană are gusturi diferite și își alege partenerii în funcție de criterii proprii. Cu toate acestea, o cercetare recentă arată cum vede majoritatea bărbaților femeia ideală.

Un sondaj la care au participat peste 2000 de persoane din Statele Unite ale Americii arată cum arată partenerul perfect atât în ochii femeilor, cât și în cei ai bărbaților. Participanții au fost rugați să aleargă din câteva tipuri de corp: „obișnuit”, „musculos”, „curvy”, „suplu” și „altele”.Citește și: Cum își imaginează bărbații iubita perfectă. Tu ești una? 

Cum vor femeile să arate partenerul ideal?

41,7% dintre femeile heterosexuale preferă bărbații cu un corp „obișnuit”, în timp ce doar 35,8% și-ar dori un partener „musculos”.
35,9% dintre femeile homosexuale preferă femeile cu un corp „obișnuit”, în timp ce 30,1% își doresc o parteneră „curvy” și 11,2% sunt atrase de femei cu un corp „musculos”.

Cum vor bărbații să arate partenerul ideal?

48% dintre bărbații heterosexuali preferă femeile „curvy”, 24,1% aleg femei „obișnuite”, 22,4% se uită după femei „suple”, iar 3,8% și-ar dori o femeie cu corp „musculos”.
36,1% dintre bărbații homosexuali și-ar dori un bărbat cu corp „musculos”, 26,7 preferă domnii „obișnuiți”, 18,3% caută parteneri „supli”, iar 11,1% se uită după bărbați „curvy”.

Citește și: Ce fel de sex își doresc bărbații când ajung la 30 de ani 

Ce parte a corpului este cea mai admirată?

Așa cum era de așteptat, bărbații heterosexuali se uită întâi la sâni, apoi la fund. În schimb, bărbații homosexuali admiră stomacul. În cazul femeilor, cele heterosexuale trag cu ochiul la brațe, iar cele homosexuale se uită tot la sâni.

Bineînțeles, orice persoană ar trebui să își iubească corpul așa cum este el. Atâta timp cât ai o greutate sănătoasă și te îngrijești, un posibil partener te va place, dacă sunteți compatibili. Deși este absolut normal ca fiecare persoană să aibă anumite preferințe, nu trebuie să uităm cât de importantă este personalitatea. La finalul zilei, un om frumos nu înseamnă doar un trup slab, cu sâni mari!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.