Fă sex al naibii de … ROMANTIC

E decembrie, zilele sunt mai scurte, iar nopţile încep mult mai devreme… Dar ăsta nu trebuie să fie neapărat un lucru rău. Dimpotrivă. COSMO te invită să profiţi de chestia asta specifică sezonului de iarnă, pentru a te reconecta cu partenerul la modul cel mai romantic cu putinţă!

Nu e nicio îndoială: sexul-viteză, fierbinte, când efectiv vă rupeţi hainele de pe voi, adaugă o grămadă de entuziasm relaţiei voastre. Dar când vine vorba de acele nopţi fierbinţi, senzuale, tandre, în pat, impactul asupra legăturii voastre este cel mai mare. Aceste „sexperienţe” se bazează pe forţa hormonilor de ataşament, pentru ca amândoi să vă simţiţi mai implicaţi din punct de vedere fizic şi emoţional. Aşadar, încearcă să pui în aplicare aceste 15 sfaturi — dovedite ştiinţific! — pentru a intensifica romantismul dintre voi.

Sărută-l tantric.

În timpul poziţiilor în care sunteţi faţă în faţă, ţine-ţi buzele atât de aproape de ale lui, încât aproape că vă sărutaţi (dar nu o faceţi), şi inspiră aerul pe care partenerul tău îl expiră. „Senzaţia că aproape respiraţi unul pentru celălalt este extrem de puternică şi cu încărcătură erotică,” arată Xanet Pailet, educator Tantra, autor al lucrării Living an Orgasmic Life.

Foloseşte cuvinte.

„Vorbind în timp ce acţiunea ia amploare poate stimula producţia de substanţe chimice precum serotonina şi dopamina, la nivelul creierului”, susţine terapeutul sexual şi relaţional Dion Metzger, medic. Iată trei modalităţi verbale intime pentru a te exprima.

46% din respondenţii unui studiu găsesc excitant sărutul în timpul unei partide de amor.

Sursă: Plos One

şopteşte-i dulce.

Murmurând la urechea iubitului tău declanşezi un răspuns automat în corpului acestuia. Foloseşte cuvântul „tu” (de exemplu „Tu mă exciţi atât de tare!”) pentru a-i indica partenerului ce efect are asupra zonelor tale intime, spune expertul în relaţii Dori Gater, doctor în psihilogie. În plus, cercetările arată că este cel mai probabil să-ţi urmeze instrucţiunile sexuale, dacă îi şopteşti în urechea dreaptă.

Subliniază detaliile.

Pe măsură ce faceţi dragoste, încearcă să îţi exprimi reacţiile la atingerile lui. „Nici măcar nu trebuie să fie un sunet sexual,” spune Gatter, care ne sugerează să încercăm chestii flatante de genul „Îmi place cum se simte pielea ta” sau „Îmi place la nebunie partea asta (denumeşte-o exact) a corpului tău.” „Atunci când îi dezvălui partenerului tău ce anume vezi special la el, se formează o legătură strânsă,” explică expertul.

Citeşte continuarea materialului în ediţia de decembrie a revistei Cosmopolitan România.

Traducere şi adaptare: Ana-Maria Prunariu

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.