Fa-l pe degete!

By  | 

Sexul oral constituie preludiul perfect… dar nu e unica modalitate de a demara o partida de amor grozava! Transforma masajul obisnuit al corpului in cea mai erotica inviorare si nu-ti subestima magia tantrica ce-o ascund chiar miinile tale!

Atacul tachinarilor

Mingiie-i suav pieptul cu degetele, exersind miscari in zigzag dinspre umeri spre abdomen. Saruta-i usor sfircurile si reia masajul “digital” la sud de abdomen. Cu miscari jucause, puncteaza cu buricele degetelor tale zona interioara a coapselor sale… ii vei resuscita simturile si singele ii va inunda partile sensibile, iar erectia i se va intensifica.

Bifeaza debutul cu brio!

Joc la doua miini Ti se pare cam ridicol sa-i oferi stimulare manuala? Incearca acest truc si garanteaza-i dragului tau senzatii… tropicale! Ia-i penisul “prizonier” intre degetele tale, ca si cind ai apuca crosa de golf. Incepe sa i-l masezi gingas, alternind ritmul si rotind miinile in sens opus. Evita insa miscarile frenetice sau smucite si “opereaza” numai cu lubrifiant! Pasul doi incheiat cu succes!

Pluseaza cu… placere!

Jongleaza cu idei jucause care ii vor stirni mai abitir cheful de nebunii! Mingiie-i penisul cu aceleasi miscari circulare, imitind o spirala, insa foloses te doar o mina. Cu cealalta palma preseaza-i delicat “crestetul” penisului, in sens rotativ. Glandul este intesat de terminatii nervoase, deosebit de sensibile la atingere, deci fluxul sangvin va fi intens stimulat prin initiativa ta. Rezultatul? Senzatii de nebanuit si treci la nivelul urmator!

Dublu (cont)act

Scoate iepurasul din joben si pune-ti practicile orale magice in lumina reflectoarelor! Tine-i membrul “ocupat” cu buzele tale, in timp ce degetele “danseaza” lasciv pe abdomenul sau. Schimba directia si avanseaza catre pieptul lui – sfircurile nu trebuie neglijate! Pentru un numar special de magie, suprapune ritmul celor doua actiuni. Deci sincronizeaza miscarea buzelor cu cea a degetelor, dublindu-i senzatia! E genul mai agresiv? Ciupeste-l jucaus de sfircuri!

Trateaza-l cu fundul!

Iti place sa fii la cirma partidelor de sex cu iubitul tau? Da-l pe spate… la propriu, si incaleca-l invers! Fereca-ti inhibitiile si pune-ti fundul la treaba – va fi extrem de fericit! Cind vei simti ca finalul e aproape… scoate asul din mineca! Preseaza cu degetele punctul perineal, anterior testiculelor, si cuprinde-i “bilutele” in causul palmei – orgasmul lui sigur va atinge cote maxime!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *