Ești prea atașată de iubitul tău?

E foarte bine să fim apropiate de partenerul nostru, dar trebuie să ai grijă să nu ajungi prea atașată de el.

Într-o relație sănătoasă, partenerii trebuie să se bucure de independență. Să fii apropiată de iubitul tău nu înseamnă să ajungi dependentă de el!

Iată câteva semne care îți arată că ești prea atașată de iubitul tău:

Simți nevoia să vorbești mereu cu el

Odată cu apariția telefoanelor mobile și a Internetului, ne-a fost mult mai ușor să comunicăm mai des cu partenerul, dar asta nu înseamnă că trebuie să o facem nonstop. Nu trebuie să aștepți să îți dea mesaje întruna sau să te superi dacă îți răspunde după o jumătate de oră, ci să înțelegi că are o viață și în afara relației și poate fi ocupat, la fel ca tine.

8 lucruri cu care e ok să te mulțumești într-o relație

Vorbești mereu despre el

E normal să îl mai menționezi în conversațiile cu familia sau cu prietenii, dar atunci când aduci vorba de el mereu, chiar dacă nu are nicio relavanță în context, nu e tocmai ok.

Ești mereu geloasă

Înj orice relație mai apare uneori gelozia, dar nu e normal să simți asta zi de zi, mai ales dacă nu ai niciun motiv real. De exemplu, dacă vezi o poză banală cu el și o colegă de muncă sau dacă iese cu băieții în loc să iasă cu tine și începi să fii geloasă, e o problemă.

Motive pentru care el vrea o pauză în relație

Ești deprimată când nu ești cu el

Într-o relație sănătoasă, e normal să îți fie dor de partener, însă trebuie să te bucuri și te timpul petrecut singură. Dacă nu poți ieși cu el rămâi în casă deprimată și te plictisești?

Te superi când nu are timp de tine

Sigur, dacă niciodată nu pare să își facă timp de tine, ai tot dreptul să te superi, însă dacă apar probleme ce trebuie rezolvate sau dacă pur și simplu se simte prea obosit să vă vedeți, nu ai dreptul să te superi.

Faci totul pentru el, nu pentru tine

De ce îți vopsești părul, folosești parfum, îți cumperi haine noi, te epilezi? Ar trebui să faci toate aceste lucruri pentru tine, pentru că așa te simți tu bine, nu în încercarea de a-i face lui pe plac.

 

Tu ce zici, ești prea atașată de iubitul tău?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.