Efecte secundare jenante ale sexului

By  | 

Indiferent dacă ai făcut sex doar o dată sau de sute de ori, dacă eşti mai bună decât o profesionistă sau dacă încă mai ai de învăţat, în timpul actului sexual pot apărea anumite momente cam jenante, dar care sunt, din fericire, absolut normale. Pe unele dintre ele poate le-ai experimentat, pe altele urmează să o faci. În orice caz, nu trebuie să te simţi prost pentru că nu există cuplu care să nu fi trecut prin asta.

Eşti cu iubitul în pat, mai ai puţin şi ajungi la orgasm, când, dintr-o dată, se aude un sunet care nu îşi are locul în acest context… Tocmai ai tras un vânt? Nu, vaginul tău a fost de vină! Aşa-numitele „pussy farts” apar când în  vaginul tău se strânge aer care este „aruncat” afară când penisul iese complet, apoi intră din nou cu putere.

Nu contează dacă eşti sau nu strâmtă, nici dacă partenerul este dotat sau nu – se poate întâmpla oricui! Pentru a scăpa de zgomotul neplăcut, poţi schimba poziţia în una în care penisul nu iese complet din vagin.

Un alt lucru jenant care se poate întâmpla este ejacularea feminină, considerată de multe persoane un mit. Aceasta poate apărea când ai orgasm, iar lichidul iese din uretră. De regulă fluidele nu au miros, gustul poate varia de la dulceag la amar (la fel ca în cazul spermei), iar aspectul este unul lăptos.

Vaginul tau are nevoie de un detox?

Un alt efect secundar al sexului, de data aceasta mai mult neplăcut decât jenant, este apariţia unei infecţii urinare. Aceasta nu este o boală cu transmitere sexuală, însă nu cred că ţi-ai dori să te pricopseşti cu ea. Pentru a o evita, este recomandat să urinezi imediat după sex, pentru a elimina din microbii care o pot provoca.

Nu în ultimul rând, uneori sexul poate crea şi durere, nu doar plăcere. Un studiu publicat în Journal of Sexual Medicine arată că 30% dintre femei pot simţi durere în timpul sexului vaginal. Acest lucru poate fi provocat de lipsa lubrifierii (dacă te confrunţi cu asta, roagă-ţi partenerul să insiste mai mult pe preludiu, în special pe sexul oral, sau folosiţi lubrifiant şi/sau prezervative), de penetrarea prea puternică sau chiar din cauza unei infecţii.

Tu ce alte efecte secundare neplăcute şi jenante cunoşti?

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *