E timpul sa te muti cu iubitul?

Să te muţi cu iubitul este un pas foarte important într-o relaţie, deci cu siguranţă vrei să ştii dacă sunteţi pregătiţi. Sigur, vă înţelegeţi bine şi ar fi distractiv, dar nu asta e tot ce contează.

O mare greşeală pe care cuplurile o fac este să se mute împreună doar pentru că ar fi mai convenabil din punct de vedere financiar. Amândoi căutaţi un apartament pe care să îl închiriaţi, nu aveţi un buget prea mare, deci de ce să nu împărţiţi chiria şi cheltuielile gospodăriei? Însă avesta este un motiv greşit pentru care să te muţi cu partenerul.

De ce ai nevoie cand te muti cu iubitul

Iată de ce trebuie să ţii cont:

Poate sună ca o întrebare prostească, dar cât de mult vă placeţi unul pe celălalt? Veţi petrece foarte mult timp împreună, deci va trebui să îl suporţi cu bune şi cu rele zi de zi, săptămână după săptămână. Chiar dacă este vorba de un apartament de două camere, deci nu veţi sta non stop chiar unul lângă celălalt, îţi va face plăcere să îl ştii mereu acolo sau ai nevoie de mai mult spaţiu?

Unele cupluri deja petrec foarte mult timp împreună, deşi locuiesc separat. Dacă petreceţi împreună 5 din 7 nopţi, este clar că vă cunoaşteţi destul de bine şi ştiţi ce obiceiuri are fiecare. Încearcă întâi să petreci mai mult timp cu el în felul acesta, pentru a fi sigură că mutatul ar funcţiona bine pentru voi.

Apoi, aţi vorbit vreodată despre bani? Dacă veţi locui în acelaşi apartament va trebui să împărţiţi cheltuielile, deci trebuie să fii sigură că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă. Din păcate, banii sunt unul dintre motivele principale pentru care un cuplu se ceartă.

Cum sa te desparti de iubit cand locuiti impreuna

De asemenea, aţi plecat vreodată împreună într-o vacanţă? V-aţi simţit bine? Unele studii spun că acest lucru funcţionează ca un test pentru a afla dacă este o idee potrivită să te muţi cu partenerul. 

Importante sunt şi certurile. Atunci când vă certaţi, cum procedaţi? Ţipaţi unul la celălalt, apoi unul dintre voi „fuge”, vrea să stea singur, se închide în el? Dacă veţi locui în acelaşi apartament nu veţi putea să vă ignoraţi mult timp după o ceartă – va fi foarte stresant şi deloc sănătos. Dacă după certuri aveţi nevoie de mult timp singuri, poate că nu este o idee aşa grozavă să vă mutaţi împreună.

În cazul în care nu sunteţi 100% siguri că vrei să faceţi acest pas, nimic mai simplu: nu îl faceţi. Nu trebuie să vă supere acest lucru. Fiecare cuplu funcţionează diferit şi nu e nimic în neregulă dacă tu şi iubitul tău pur şi simplu nu puteţi locui împreună în acest moment.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.