5 dorințe erotice pe care toți bărbații le au

By  | 

Dacă vrei ca partenerul tău să fie complet satisfăcut în pat, ține cont de aceste dorințe erotice pe care toți bărbații le au.

Vrea să te masturbezi în fața lui

Bărbații sunt ființe vizuale și se excită mai ușor atunci când văd ceva interesant – cum ar fi o femeie care se masturbează în fața lor. Dacă nu ai suficientă încredere în tine pentru a face asta, îți propunem să te uiți în ochii lui atunci când îi faci sex oral, să te dai cu cremă pe corp în fața lui (goală fiind) sau să te plimbi puțin goală prin casă după duș.

Citește și: Care sunt cele mai comune fantezii sexuale 

Vrea să îi dai indicii

Cei mai mulți bărbați ar vrea să știe exact ce îți place în pat, pentru a te putea satisface de fiecare dată. Nu îl lăsa să ghicească, ci dă-i indicii sau spune-i direct.

  • Trece cam repede peste preludiu? Încearcă să-l prelungești chiar tu, preluând conducerea.
  • Mărturisește-i cum anumite lucruri pe care le face te-au dat pe spate (și la propriu, și la figurat).
  • Spune-i cât de bine te simți într-o anumită poziție sau amintește-i de o tehnică care funcționează întotdeauna.
  • Dacă ceva nu îți place, spune-i „în loc de…., aș prefera să….”.

Vrea să faci haz de necaz

Din păcate, partidele de sex din viața reală nu sunt la fel de senzaționale precum cele din filme. Acțiunea nu curge la fel de lin, unele poziții nu funcționează, plus că se aud deseori niște sunete bizare. E posibil să nu reușiți să vă coordonați și asta vă poate tăia tot cheful. Dacă știți să faceți haz de necaz, însă, clipa ușor penibilă poate să sporească apropierea dintre voi.

Citește și: Trucuri sexuale în funcție de zodie 

Vrea o experiență deosebită

Ceva care să-l facă să zică „Wow, ce-a fost asta?”, de la care să nu își poată lua gândul. Ceva ce nu a mai experimentat acum, ceva cu care l-ai luat prin surprindere. De exemplu, dacă obișnuiți să faceți sex doar în pat, sedu-l pe blatul din bucătărie. Sau ce-ai zice de sex în scara blocului sau în alt loc public?

Vrea să preiei controlul

Uneori, bărbații chiar depun mai mult efort în timpul sexului decât femeile. Măcar din când în când ar trebui să preiei tu controlul! Condu tu întreaga partidă, în timp ce el doar cooperează cu tine.

Citește și: Ce e de făcut dacă partenerul suferă de disfuncție erectilă? 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *