Discutii pe care iubitul tau le evita

Uneori, ai senzaţia că iubitul tău nu e tocmai atent la tot ceea ce vorbiţi? Ei, bine, e posibil, pentru că unele discuţii chiar nu-i fac pe plac.

Ştii genul acela de cuplu pe care chiar şi tu în unele ocazii îl priveai cu milă şi te gândeai că tipa e puţin cam… vorbăreaţă pentru gustul partenerului ei? Sunt într-adevăr unele discuţii pe care le porţi cu fetele, şi care nu sunt deloc potrivite de dezbătut cu iubitul. Ba pentru că îl plictiseşti, ba pentru că îl obosesc, unele subiecte pur şi simplu nu se află în perimetrul lui de interes. Ca să ştii care dintre ele sunt cele mai sâcâitoare pentru el, am realizat o scurtă listă de care să ţii cont atunci când staţi la poveşti. Ce spui de următoarele sugestii?

Discutii despre cum v-ati indragostit

Hei, tipii pot fi romantici, dar nu chiar la comandă şi nu de câte ori ne-ar plăcea nouă, femeilor! Lasă-l să îşi demonstreze intenţiile romantice atunci când simte el sau dă tu prima startul unui gest frumos şi apoi el îţi va imita intenţia. În plus, nu discuta în public despre cum v-aţi îndrăgostit şi cum te-a cucerit – nu toţi bărbaţii se dau în vânt să fie astfel expuşi. Păstrează aceste poveşti doar pentru tine sau pentru confesiunile din cercul tău de prietene.

Discutii despre filmele XXX

Conform unei statistici realizate la nivel naţional în SUA, jumătate dintre respondenţii de sex masculin au recunoscut faptul că se uită regulat la filme pentru adulţi. Ba chiar era un episod în serialul tv „Totul despre sex“, în care Miranda avea o dispută cu partenerul ei, pe tema asta. Dacă ai descoperit că iubitul tău deţine astfel de materiale pe laptop-ul său, nu îi face zile amare. Tipii au nevoie de astfel de „refugii“ pentru a se relaxa, iar atâta timp cât nu fac din asta o obsesie sau un înlocuitor pentru sexul cu tine, e ok.

Discutii despre celebritati

Chrissy Teigen aşteaptă un bebeluş cu soţul John Legend, iar Kaley Cuoco a divorţat deja de soţul ei, Ryan Sweeting – pe tine te relaxează să citeşti astfel de ştiri, despre vieţi fabuloase şi păcate hollywoodiene, însă iubitul tău nu poate fi conectat cu acelaşi interes la lumea celebrităţilor. Fii realistă şi lasă subiectele mondene pentru întâlnirile cu fetele. Nu-l plictisi inutil!

Discutii despre cheful lui de sex

Iubitul unei prietene trecea printr-o perioadă proastă la serviciu, iar aceste probleme îi afectau şi viaţa personală. Nu mai avea chef de sex, însă prietena nu-l înţelegea deloc şi îi reproşa că îl neglijează. Este destul de egoist să te comporţi aşa cu partenerul tău şi să nu îi oferi un umăr pe care să plângă, atunci când are nevoie. Propune-i să staţi de vorbă, ascultă-l, sfătuieşte-l şi iartă-l dacă libidoul său nu mai e la fel de ridicat ca de obicei. E doar o perioadă, pe care o poate depăşi doar cu sprijinul tău.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise