Discuții legate de sex pe care TREBUIE să le ai cu noul iubit

Pentru sex mai bun, dar și pentru o relație mai împlinită, este necesar să porți aceste discuții cu partenerul tău.

Știm, poate fi puțin jenant să ai anumite discuții cu noul iubit, dar, atâta timp cât ești destul de responsabilă să întreții raporturi sexuale, trebuie să ai aceste discuții.

Iată ce discuții legate de sex trebuie să le ai cu noul iubit:

În primul rând, aveți o relație exclusivistă? De regulă, femeile tind să presupună că dacă ele nu se culcă cu alți bărbați nici partenerul nu va face asta, ceea ce e o mare greșeală. Caută un moment în care amândoi vă simțiți confortabil și adu acest subiect în discuție.

Lucruri banale care îi fac pe bărbați să se excite

Apoi, discutați deschis despre protecție. De exemplu, iei pastile anticoncepționale, dar preferi să folosiți și prezervativul o perioadă, pentru a fi sigură că tipul e de încredere și nu te vei trezi cu vreo boală cu transmitere sexuală? Spune-i asta, cel mai probabil va fi încântat să afle că ești o femeie căreia îi pasă de sănătatea ta. Dacă se enervează că nu ai încredere în el, ei bine, acesta poate fi un semnal de alarmă…

Discutați și despre ce vă place fiecăruia, este mult mai simplu decât să o luați pe ghicite și să nu fiți complet satisfăcuți. Nu trebuie neapărat să îi faci o listă cu ce îți place și ce nu, dar îi poți da feedback după ce terminați. „Mi-a plăcut mult când ai făcut treaba cutare, mai mult decât treaba ailaltă, care nu prea e pe placul meu.”

Este important să stabiliți și niște limite. Dacă în niciun caz nu vrei să faci ceva anume, trebuie ca partenerul tău să știe asta.

Momente când e normal să ai lidiboul scăzut

De asemenea, dacă nu ai chef de sex, dar el are, ai grijă cum îi spui asta, pentru a nu se simți jignit. Nu uita, nu sunteți de foarte mult timp împreună, deci nu te cunoaște atât de bine. Explică-i de ce nu ai chef, nu băga scuza cu durerea de cap, și propune-i să te revanșezi dimineața sau în seara următoare. Este recomandat să te ții de promisiune, bineînțeles. 🙂

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise